2777
2789
عنوان

دکتر گفت باید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 16 پست
من میدونم همه مشکل دارن ولی صبر و تحمل همه یکی نیس همه مثل من از بچگی مشکل اعصاب و استرس و ... نداشت ...

تاحدی شبیه منی

منم بخاطر درس وامتحان از بچگی خرخون بودم وایترسی درحدی برای کارای ساده استرس میگرفتم هیچوفتم نشد کنترلش کنم البته ذاتی بود پدر مادرمم همینطوری بودا والان که ۱۸سالم سندرم پلی کیستیک دارم از بجگی ارمایش دادم چندبار هیچکی تشخیص نداد تا الان علائم بوتر شده دوستام رفتن دانشگاه کسایی همه دوران تحصیل کارشون تفریح و گشت وبود سال اخر یکم جدی گرفتن

من سال اخر بریدم؟ بیماریم باعث شد که حتی نخونم چون میدومستم نمیشه برم خوابگاه شهر دور الانم پشت کنکورم هنوزم خوب نشدم💔شاید مشکلم کوجیک باشه ولی برای من تحماش سخت که خودم زندگی دخترونه ندارم حس زیبایب ندارم حس یه مرد دارم چون علائمش موی هورمونی که واقعا افتضاح تا نبینید متوجه حالم نمیشد برای دشمنم ارزو نمیکنم

ببخشید که طولانی شد میخواستم بگم از دید بقیه مشکلتت کوجیک ولی تحملش برای خود ادم سخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.