2777
2789
آخه بسته بندیه فک میکنن نگه دارنده دارهمن از بچگی اهل خوراکی نبودم،اگه میخریدم هم میدادم به خواهرم و ...

فک کنم اینجوری هیج مشکل جسمی ندارین درسته؟ مثلا جوش مثلا معده درد؟

چون من معده درد های زیاد و جوش بشدت دارم همشم برا خوراکی های زیاد و ناسالم... بدلیل نبود چیزای خونگی..

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من توی شهر غریبم. همسرم هم هنوز سرکار هست. بچه ها تعطیل بودن خونه آن. یکبار فقط زندگی میکنیم. خودمون ...

خوشبحالش چه زن خوبی داره..

فکر کنم سرکار نمیرین ک وقتش دارین

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ای کاش به همین آسونی بود که میگی :)

واقعا یعنی ناراحتی همیشه؟

یعنی لذت نمیبرین باهم؟

نمیرین شهربازی پارک عشق کنین؟

با پسرم رفتیم حموم حوله پیچیدم آب موهام گرفته شهاون یکی کوچولوم از خواب بیدار شه سشوار بکشمبعدشم بای ...

خوشبحالت شوهر داری بچه داری..

چرا عزیزم؟

چون من مجردم ن شوهر ن بچه ندارم تازه مشکل مالی هست.

یه دختر 17ساله ک دوست داره ماشین داشته باشه همچی داشته باشه واسه ی کافه رفتن گریه میکنه مامانش پول بده، بابابام ک جدا زندگی میکنم نمیشه حتی ازش پول خاست. تاحالا بهم محبت نکرده

عافیت عزیزمآره ولا گیریم از دست ناهارو شام

یعنی در روز دوبار غذا میپزین؟

فک کنم اینجوری هیج مشکل جسمی ندارین درسته؟ مثلا جوش مثلا معده درد؟ چون من معده درد های زیاد و جوش بش ...

غم وغصه که زیاااااد دارم💔

خودت رعایت کن گلم

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

غم وغصه که زیاااااد دارم💔خودت رعایت کن گلم

چرا غم غصه🥲