2777
2789
نوش جان. طرز تهیه کاملشوهر وخ حال داشتی برام میزاری بی زحمت

ببخشید عزیزم دیر شد

اول پیاز نگینی رو با سیر ( هرچقدر سیر خودت دوست داری اما کم نباشه چون مزه نمیده) یه ذره تفت بده با شعله کم بعد آب بریز حالت بخار پز بشه کاراملی بشه ....بعد آخرش پونه بریز اونم زیاد بزن ، خیلی کم نزنی این ترکیب آماده شد زیرش رو خاموش کن

اسفناج ها رو بپز در حد چند دقیقه که نرم بشه ، خیلی خیلی کم آب بریز ته استکانی ....اسفناج ک شستی بذار اول آبش بره بعد بنداز قابلمه نه استکانی آب و درش بذار تا نرم بشه .....بعد چند دقیقه با قاشق همش بزن زیر و روش کن..... بعد ک به اندازه دلخواه پخته شد بریزش تو قابلمه ک پیاز داغ بود کامل هم بزن

نمک هم کم بریز ....اگر دوست داشتید تخم مرغ هم بشکن داخلش...من گاهی میزنم ، اکثرا نمیزنم ....

آخرش بنابر ذائقه اگر دوست داشتی یه ذره آبلیمو بریز رو کاش جذب آهنش رو بیشتر میکنه ، یه بار بزن ، یه بار بدون آبلیمو

ببین کدوم خوشت میاد

ترکیب سیر و پونه کوهی و پیاز داغ خیلیییییییییییییییی. خوشمزه ش میکنه

حواست باشه آب زیاد ندی به اسفناج و کامل کامل آبش جمع بشه و داخل قابلمه فقط اسفناج خالی بمونه در حدی که حس کنی داره تفت میخوره و سرخ میشه

اگر آبش زیاد باشه ، یا حتی ذره ای آب داشته باشه و خاموشش کنی خوشمزه نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت درد نکنه فدای معرفتتمرسی یادت بود و وقت گذاشتی 😘❤️

آهان راستی زردچوبه و مقداری هم کاری بزنی به پیازوسیرت

آبلیمو کم بزن خیلی طعم سیر و پونه رو نگیره

خواهش میکنم کاری نکردم ، امیدوارم خوشت بیاد 😋

اخی عزیزدلم چرا

نمیدونم والا میگم کاش یکی بود🥲

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕