2777
2789

۲ ساعت دیگه امتحان زبان دارم🤧🤧🤧

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ای کاش نداشتمدلیل غصه هام دردام بی پناهیم بی کسیم لرزش دستام بی خوابی شبام کابوسام همهههههه ش همونه

اگه نداشتی. تنعا میشدی گریه میکردی شوهر میخام مثل من18سالمه تنهام دلم شوهر میخاد چون بابای خوبی ندارم و خواهر برادر ندارم همیشه تنهام تو خونه. دوستم ندارم😭

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

حداقل همیشه چیزای سالم دارین خیالتون راحته چیرای بیرون اشغاله... من مامانم همیشه پول میده چیز بیرون ...

آره من روی اینچیزا حساسم،امروز دخترم میگفت مامان خرما هم نگه دارنده داره گفتم شرمنده دیگه اونو نمیتونم خودم تو خونه تولید کنم

خودت درست کن گلم

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

اگه نداشتی. تنعا میشدی گریه میکردی شوهر میخام مثل من18سالمه تنهام دلم شوهر میخاد چون بابای خوبی ندار ...

الانم تنهام الانم گریه میکنم دلیلشم شوهرمه

بود ونبودش توزندگیم هیچ فرقی نمیکنه

آره من روی اینچیزا حساسم،امروز دخترم میگفت مامان خرما هم نگه دارنده داره گفتم شرمنده دیگه اونو نمیتو ...

🤣🤣🤣🤣🤣خرما ک سالمه از درخت میادم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یسوال؟ بچه بودین مامانتون مث شما همچیو خونگی میپخت؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

استانبولی پختم. دوش گرفتم نماز خوندم. الان هم دراز کشیدم روی تخت توی نی نی سایت.

چجوری به همه کاراتون میرسین؟؟ من زمان فقط میکذره و..

الانم تنهام الانم گریه میکنم دلیلشم شوهرمهبود ونبودش توزندگیم هیچ فرقی نمیکنه

طلاق بگیر دوباره ازدواج کن تا خوشبخت بشی با یکی دیگه

🤣🤣🤣🤣🤣خرما ک سالمه از درخت میادم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یسوال؟ بچه بودین مامانتون مث شما ...

آخه بسته بندیه فک میکنن نگه دارنده داره

من از بچگی اهل خوراکی نبودم،اگه میخریدم هم میدادم به خواهرم و دوستام

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

تو حالا مطمنی تا یکی دوسال دیگه شوهر پیدا میکنی عشقم😂😂ولی جدا از شوخی الهی خدا ی خوب شو برات سوا ک ...

ن دوتا نه

یه پسر فقط میخام همین...

اخه از14سالگی منتظر شوهرم بعد 6سال تا 20سالگی باید ک پیداشه

آخه بسته بندیه فک میکنن نگه دارنده دارهمن از بچگی اهل خوراکی نبودم،اگه میخریدم هم میدادم به خواهرم و ...

اینچیزا رو ازکجا یا میگیری درست میکنی ؟خیلی دوست دارم مثل شما باشم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
چجوری به همه کاراتون میرسین؟؟ من زمان فقط میکذره و..

من توی شهر غریبم. همسرم هم هنوز سرکار هست. بچه ها تعطیل بودن خونه آن. یکبار فقط زندگی میکنیم. خودمون توی خودمون انگیزه ایجاد کنیم و شکرگزار داشته هامون باشیم.

مرد که میاد خونه بوی غذای داغ به مشامش بخوره و گرمای خونه رو حس کنه، اون هم تلاش میکنه برای زندگی.