2777
2789

فعلا خرید نکنید

مخصوصا طلا و دلار

چرا به هم وطناتون دهن کجی میکنید

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم صبر میکردم بعدم اصلا فکر نکنم طلا فروشی باز باشه تو این وضعیت

کدوم وضعیت؟

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

فعلا خرید نکنیدمخصوصا طلا و دلارچرا به هم وطناتون دهن کجی میکنید

وات؟

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

فعلا خرید نکنیدمخصوصا طلا و دلارچرا به هم وطناتون دهن کجی میکنید

دیروز تاحالا توهرتاپیک میگم و متاسفانه نمیدونی بعضی کاربرا چقدر پاچه ادمو میگیرن ک به شماها چه

اصلا من نمیدونم اینا کجا زندگی میکنن

چرا نمیفهمن یه عده جونشونو گذاشتن کف دستشون نه تنها براخودشون برا همه ایران

همین ک یکمم اومده پایین دست رنج اوناست بعدحالا ملت هول برشون داشته فقط بدو بدو بخرن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

نخرید

همین ادمایی مث شما میرن میخرن تقاضا زیاد میشه

قیمت میره بالا🤦🏼🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

دیروز تاحالا توهرتاپیک میگم و متاسفانه نمیدونی بعضی کاربرا چقدر پاچه ادمو میگیرن ک به شماها چه اصلا ...

میشه بیشتر توضیح بدید

وات؟

😊😊

دیگه وقتی تا این حد اگاهی ندارید من بیام چی بگم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
میشه بیشتر توضیح بدید

خیلی خیلی کامل توضیح دادم اگه یه بار خوندی نفهمیدی ۲ بار بخون حتما متوجه میشی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من باشم نمیخرم

وصعیت فعلا مشخص نیست همه چیز رو هواست

یهو دیدی فردا دو تومن ارزون شد پس فردا 10 تومن رفت روش

از اینا همه چیز بر میاد فعلا یکم صبر.کن

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

دیروز تاحالا توهرتاپیک میگم و متاسفانه نمیدونی بعضی کاربرا چقدر پاچه ادمو میگیرن ک به شماها چه اصلا ...

به خدا از ماست که بر ماست

ادم میمونه چی بگه

کسی که تا الان نفهمیده ما خودمونو بکشیم هم نمیفهمه