2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبرم پیش مشاور .

خیلیا با بردن بچه هاشون پیش مشاور چندین جلسه . نتیجه گرفتن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

واقعیتش جرش میدم

بچه ی غیر آکادمیک دوست ندارم

اما اگر خودش پای تصمیمش میمونه هرکاری خواست بکنه ولی روی من و پدرش دیگه هیچ حسابی نکنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من نهم بودم روزی شیش ساعت فیکس میخوندم الان پشت کنکورم به زور میرسونمش روزی ده ساعت

اگر نمره هاش خوبه زیاد اذیتش نکنید دهم به بعد باید بیشتر تایم بزاره

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

منرو این چیزا خیلی حساسم

گوشی رو میگیرم کلا ازش

دخترم پیش دبستانیه با گوشی باباش اینستا میدید

اینستا شوهرمو حذف کردم😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
هیچی لابد دوست نداره بخونه

خودش همش میگه مامان من فقط دندون میخوام ! از بهترین کتاب تستا تا بهترین معلم و مدرسه و همه چی همبراش فراهم کردیم ولی نمیخونه . اصلن هم اهل دوست و رفیق و بیرون رفتن و اینا نیست . گوشی هم دست میگیره ولی نه زیاد . خوابه همش

تنبیهش میکنم

بچه ای که از نهم درس حسابی درس نخونه پشت کنکور آینده میشه نمیخوام چیزایی ک من تجربه کردمو تجربه کنه

میبرمش مشاوره

کلاس ثبت نامش میکنم

گوشی هم تا ۲۰ سالگی اجازه نمیدم وارد فضای مجاری مثل اینستا شه