2777
2789
عنوان

خوش به حال خیلی ها که فکری ندارن

126 بازدید | 13 پست

من فکره همه چیز دارم ناراحتم کلا ازهمه چیز

با ٢٣ سال سن

به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه فکر دارن..

حتی بهترینا پولدارا، امکان نداره خدا یکیو بی فکر بیافرینه همه بقیه با فکر ـاین خدایی ک من میبینم امکان نداره

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من اگه یه لحظه به بدختیام فکر نکنم عذاب وجدان میگیرم

دائم باید فکر و دغدغه داشته یاشم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

همه فکر دارن.. حتی بهترینا پولدارا، امکان نداره خدا یکیو بی فکر بیافرینه همه بقیه با فکر ـاین خدایی ...

استرس همه چیز

به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️

من اگه یه لحظه به بدختیام فکر نکنم عذاب وجدان میگیرمدائم باید فکر و دغدغه داشته یاشم

دقیقا همین جوریه

کسی بیفکر و دغدغه نیست ولی انشالله درست میشه این کشور بالا و پایین زیاد داره

کاری به کشور نداره عزیزم

به نظر من از بچه چهار پنچ ساله بگیر تا آدم پیرش همه فکرو خیال دارن فقط شکلش فرق میکنه

والا نمیدونم اون

خانه ی پدر و مادرم را ترک کردم گریه نکردم وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم.

اما وقتی از روی ماه به زمین نگاه کردم بغضم گرفت از آن فاصله

رنگ و نژاد و ملیتی نبود ما بودیم و یک خانه گرد آبی

با خود گفتم انسانها برای چه میجنگند؟

شست دستم را به سمت زمین گرفتم

و کره زمین با آن عظمت پشت شستم

پنهان شد و من اشک ریختم

نیل آرمستر انگ