2777
2789

گیاه دارویی در نهایت برای سرماخوردگی و بیماری گوارشی ساده مثلا یبوست و اسهال مناسب می تونه باشه نه درمان بیماریهای پیچیده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرصت درمانو از دست ندین. برین دکتر. زود اقدام کنین درمان میشین. سرتونو با عرقیجات گرم کنین بیماری پی ...

آخه من سابقه ی خانوادگی سرطان روده دارم پدرم بخاطر همین بیماری فوت کرد بعد الان چند وقتیه که در دفع مشکل دارم انگار یه گودی جلوشو میگیره مسدود میکنه نمیتونم دفع انجام بدم بعد رفتم پیش متخصص گفت دارم بخور اگه خوب نشدی بیا کولونوسکوپی بده .....من دارو ها رو خوردم بهترم تقریبا میشه گفت خوب شدم ولی خیالم راحت نیس میخوام ببینم با این عرقیجات میشه اگه چیزی هست درمان بشه

آخه من سابقه ی خانوادگی سرطان روده دارم پدرم بخاطر همین بیماری فوت کرد بعد الان چند وقتیه که در دفع ...

عزیزم چیزی که من درباره ی عرقیجات شنیدم و به نظرم منطقی هم هست اینه که مصرف غیرضروری و در دوزهای غیردقیق و کنترل نشده به احتمال زیاد به کبد و کلیه آسیب میرسونه.

الان که متوجه شدی با بهترین دکترها پیگیری کن. اولا انشاءالله سرطان نیست اگر هم بود ناامید نشو. شاید برای پدرتون دیر تشخیص دادن یا به خاطر سنشون یا شرایط دیگه پاسخ نگرفتن. قرار نیست برای شما هم همینجوری بشه. درمانتو پیگیری کن این چیزا جواب نمیده