2777
2789

راستش من عروس عمم همیشه وقتایی ک شوهرش شیفته میاد خونمون و دوروز کامل اینجاست و خیلیییی پروهه.

بدون اینکه اجازه بگیره میاد ت اتاقم و رو تختم دراز میشه

بدون اینکه بگه سر کشوم شارژم خودش ورمیداره و گوشیش میزنه ت شارژ

بعد رفته سر عطرام میزنه ب خودش

دارو گرفتم واسه پوستم اومده پلمپش باز کرده و کارتونش پاره کرده.

صبح ک صبحانه خوردیم من و مامانم جمع کردیم خورده نشسته کنار

و اصلا تعارف نمیکنه من برم خونشون خب اون شوهرش نیست و میترسه ب ما چه😩حتی ی بار گفت ت بیا منم گفتم باشه بعد دیدیم اومد اینجا و هیچی نگفت موندگار شد

خب ت این خرج گرونی ما چهار تا بچه ایم با مامان و بابام میشیم شش نفر و بابام همش سرکاره انصافه خرج اینم ما بدیم؟

مامان و بابامم کلافه شدن ولی هیچ کار نمیتونیم بکنیم

حتی من ی بار بهش گفتم نکن گفت من حرف ت گوشم نمیره کار خودم میکنم آدم باید پرو باشه☹️😐

ی راهی پیش پای من بزارید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین بی شعوری و فضولیش رومخه نه بقیه چیزاش بیاد مثل آدم بشینه یه گوشه

بنظرم بهش بگید چون ادم بیشعور باید به روش بیاری

بگو من دوست ندارم کسی به وسایلم دست بزنه

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

چ کنم بنظرتون؟اختلاف سنیم خیلی نداریم من ۱۹سالمه اون ۲۳

خب بهتر

احترام و رودروایسی بدار کنار بهش بگو مدام

بلکه تو کله پوکش فرورفت نباید به وسایل شخصی کسی بی اجازه دست زد یا اینکه بیاد فاز صابخونه بگیره

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

همین بی شعوری و فضولیش رومخه نه بقیه چیزاش بیاد مثل آدم بشینه یه گوشه بنظرم بهش بگید چون ادم بیشعور ...

اخه من مشکلی ندارم بگم میگم ی بار بدش میاد ولی بعدش درست میشه مامانم میگه زشته

اصلا ایناس ب کنار ی بار خواستگار اومده بود خونمون این سر زده بلند شد اومد وااااایییی چ بد بود شاید ما نخایم کسی بدونه

فک کنین در هفته این دو شب اینجاست منم ی شب اونجا

ب قول شما این ب کنار

پرویییش من کشته

شاید من نخام از زندگیمون سر در بیاره

اخه من مشکلی ندارم بگم میگم ی بار بدش میاد ولی بعدش درست میشه مامانم میگه زشتهاصلا ایناس ب کنار ی با ...

بگو خودت و بقیه رو راحت کن مادرت اشتبله میکنه انقدر رعایت میکنه رعایت و رودروایسی واسه یه بار دوبار ۱۰ بار نه همیشه و تاابد

در دیزی بازه حیای گربه کجاس

بعد ب مامان من میگه زن داییزن دایی مث مادر ک چ عرض کنم خواهرمن😶🌫️

خدا صبرتون بده فقط

اگه نگی خودت و بقیه رو راحت نکنی این همینحوری میتازونه هااا

میدونم همینم هست باید ی فکری بکنم

بگو خودتو راحت کن

من جات حرصم گرفت