2777
2789
عنوان

دختر یعنی زندگی

733 بازدید | 62 پست

واقعا اینجا شهر عجایبه. نظرات دوستان تو تاپیک ماما نایی که بچشون پسر شده برام خیلی عجیب بود ،ما چهار تا خواهریم اما مادر بزرگ من یک بارم به روی مامانم نیاورده و ما رو اندازه ی نوه های پسریش بلکه بیشتر دوست داره ،پدرم همیشه میگفتن که من یه شاخ موی دخترام رو به صد تا پسر نمیدم ،خودم و همسرم هم عاشق دختر بودیم ،زایمان اول بچم پسر بود که خب عاشقشم اما وقتی دخترم رو باردار شدم و شوهرم جنسیتش رو فهمید خوشحالیش برام غیر قابل توصیف بود  و بهم گفت ازت ممنونم که دسته گل بهشتی برام هدیه اوردی ، دختره که غم خواره مادر و پدره و بعد ازدواج هم هواشونو داره ،این چند روز مادم مسافرت بودن  و پدرم هر روز خونه ی یکی از ما دخترا دعوت بود و هواشو داشتیم ،محبت و عاطفه ی دختر یه چیز دیگس و هر کی ازش بی بهرس باید کلی دعا کنه تا خدا بهش این موهبت الهی رو عطا کنه

الا بذکرلله تطمئن القلوب

ما دخترا راه دور ازدواج کردیم پسرا هم همیشع خونه نیستن،یه روز سر زده اومدم سوپرایزشون کنم 

دیدم خونه خلووووت سکووووت 

دلم‌گرفت مامانمم تنها 

تو خونه ای که دختر نباشه نمیشه

حالا فرق نمیکنه چه عروس چه دخترت،چه پسرت چه دومادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تعادلی وجود نداره اونطرف تاپیک زدن از جنس پسر بت ساختن اینطرف نوشتن پسر بدنیا آوردم خیلی مهم نبود اما بچم دختر شد گفتن دسته گل بهشتی بدنیا میاری واسم

تنها در جهان سوم جنسیت اینقدر مهمه هم پسر عزیزه هم دختر هیچ تفاوتی ندارن

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
آخه تعادلی وجود نداره اونطرف تاپیک زدن از جنس پسر بت ساختن اینطرف نوشتن پسر بدنیا آوردم خیلی مهم نبو ...

جون من نوشتم برام مهم نبود ؟بخون یه بار دیگه نوشتم عاشق پسرم هستم ،شوهرم خیلی دختر دوسته چون خودش خواهر نداره و واقعا دوست داشت فرزندمون دختر باشه

الا بذکرلله تطمئن القلوب

مامان منم یه دختر فوق دلسوز داره که خواهرم باشه.همش میگم جواب کدوم کار خوبشه.واقعا دختر خوب و دلسوز نعمته ولی اگر دلسوز نباشه نه من نمیخوام

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

به نظر من هر میوه ی یه مزه ای داره ولی اونیکه دختر نداره واقعا از زندگی هیچی نمی دونه دختر تو زندگی نعمته ماهم سه تا خواهر هستیم ولی خیلی از ده تا پسر محبت به پدر و مادر داریم هر چی خدا بده شکر چون صلاح انسان بهتر از همه میدونه 

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری

به نظر من نه اونایی که پسر پسر میکنند نه اونایی که مثل شما دختر دختر میکنند کارشون درسته .

بچه دختر و پسرش فرقی نداره اولا سالم باشه دوم به قول قدیمیا صالح و اهل باشه .

من خودم عاشق دختر بودم و بچه ام پسر شد شوهرم عاشق پسر بود و الان میگه دوست دارم دختر داشته باشم . هر گلی یه بویی داره.

انقدر دخترهای بی عاطفه هم هستند و همینطور پسرهای با عاطفه و  دلسوز دست بگیر خانواده مثل شدهر و برادرشوهرهام . مثل دایی هام . مثل پدرم .

و دخترهای بی عاطفه مثل چند تا از دخترهای فامیلمون و دو تا از دوستان .

هر دو عزیزن

فرقی نداره

اصلا تبعیض نمیپسندم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔