2777
2789
عنوان

شوهر یکی از دوستام به

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 31 پست
۱۰ ساله ازدواج کردن عاشق هم بودن عشقشون دیگه زبون زد شده بود تو گوشیش دیده بود به دوستاش این حرفو ز ...

خوب شاید دلیلی داشته برای حرفش چرا ب جای اینکه با صحبت و منطق پیش بره ی کار غیر منطقی کرده و از خونه زده بیرون

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

۱۰ ساله ازدواج کردن عاشق هم بودن عشقشون دیگه زبون زد شده بود تو گوشیش دیده بود به دوستاش این حرفو ز ...

البته بعد ده سال بچه ب دنیا آوردن منطقیه

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شاید دلیلی داشته برای حرفش چرا ب جای اینکه با صحبت و منطق پیش بره ی کار غیر منطقی کرده و از خونه ...

دلم میخواد شوهرشو پاره کنم آخه این چه منطقی میتونه داشته باشه که آدم بگه زنم یا شوهرم سرطان داره مرده بچمو تنها دارم بزرگ میکنم

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

دلم میخواد شوهرشو پاره کنم آخه این چه منطقی میتونه داشته باشه که آدم بگه زنم یا شوهرم سرطان داره مرد ...

کار این اقا ک قطعا اشتباهه هر دلیلی هم بیاره میشه توجیه

اما عشق ده ساله رو نباید با این دوتا جمله وقتی پای ی بچه در میونه زندگی رو گذاشت و رفت.ب نظرم اگر کسیم رفتی باشه اون مرده ک باید از خونه بره

عزیرم با دوستت تماس بگیر ارومش کن راضیش کن بیاد پیشت باهم حرف بزنید ی راهکار درست پیدا کنید وگرنه بچه سه ماهه ک باید شیر بخوره رو ول نمیکنند برن حالا ب هر دلیلی اون مادر بچه است و مسىول در برابر اون بچه

ببخش میپرسمفقط چون گفته زنم مردهاینم زده بیرونعجیب نیست واقعا

۳ ماهه زایمان کرده میگم شاید بخاطر افسردگی باشه یا مشکل دیگه ایی همه رومون فشاره دیگه نمیدونم چقدر فشار روش بوده که اینکارو کرده و از اون بدتر اینکه اصلا جواب تلفن هامو نمیده

کار این اقا ک قطعا اشتباهه هر دلیلی هم بیاره میشه توجیهاما عشق ده ساله رو نباید با این دوتا جمله وقت ...

میخوام برم با شوهرش حرف بزنم نمیدونم چی بگم خودمو کنترل هم کرده باشم

اگر متاهلی حتما با همسرت برو پیش اون آقا

اول ازش دلیل حرفشو بپرس بعد قانع اش کن بره زنشو برداره بیاره

فقط نری بنزین شی برای دعواشون چون الان پای ی بچه اونم نوزاد وسطه سر ی همچین مسیله ای زندگیشون نباید بهم بخوره

زنگ میزنمنگران پسرش هم هستم

کار خوبی میکنی.بازم با همسر خودت صحبت کن بگو میخوای اینکارو کنی.بدتر نیای زندگی اون و درست کنی برای خودت دعوا مرافه بسازی.بعدا شوهرت بگه اصلا تو چرا اینکارو کردی.اخه بعضی از مردا خیلی حساسن.بعضیها هم فقط منتظر اینند آتو بدی دستشون

اول ازش دلیل حرفشو بپرس بعد قانع اش کن بره زنشو برداره بیارهفقط نری بنزین شی برای دعواشون چون الان پ ...

آره طفلکی بچشون حقش نیس مادر بالای سرش نباشه ولی آخه دلیلی هم داشته باشه بنظرت آدم قانع میشه ؟ ازدوستم چند ساعته که خبر ندارم نه جواب پیام ها نه زنگ هامو میاره حاشم اصلا خوب نبود همین خیلی عصبی و نگرانم کرده نصفه شبی

شوهرش از اون هاست که وقتی دانش آموز بوده به بهانه نرفتن به مدرسه یا مشق ننوشتن هر بار برای یکی از اع ...

اینکه آدم سناریو مرگ مادر بچشو بچینه زیاد جالب نیس

کار خوبی میکنی.بازم با همسر خودت صحبت کن بگو میخوای اینکارو کنی.بدتر نیای زندگی اون و درست کنی برای ...

اره حتما اینکارو میکنم ممنونم از راهنمایی هات ❤️