2777
2789
عنوان

بیایید به من نصیحت کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 75 پست
خب پس تو که زیاد فکر میکنی موضوع باز برای خودت نگه ندار تا حدی که میشه از موضوعی که ناراحتی دربارهاش ...

مولا فکرم میره چهار سال پیش. تو نامزدی شوهرم در حد چت خیانت کرد و الان هی میگم از کجا معلوم رابطه جنسی نداشته باهاش. شوهرم چند باررر قسم خورد و دست رو قران گذاشت که رابطه جنسی نبود و فقط چت بود. اما من باز بعد چند روز فکرم میره سمت این مورد.

نشخوار فکری گرفتم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولا فکرم میره چهار سال پیش. تو نامزدی شوهرم در حد چت خیانت کرد و الان هی میگم از کجا معلوم رابطه جن ...

ببین دربارهی این مثالی که زدی به خودت حق بده تجربه خیلی سختی بوده و آدم تا چند سال بعد میتونه درگیر باشه، شوهرت اشتباه کرده تو بنا به هردلیل شخصی خودت دیدی که لیاقت اینو داره که ببخشیش و ادامه بدی درسته؟ پس حالا ک بخشیدی و میبنی که تکرارش نکرده و پشیمونه به هیچیش فکر نکن به اینکه چی گفته و چیشده شوهر هرکدوم از ما ممکنه مثلا قبل از ما با چند نفر تو رابطه بوده باشه حالا هی هرکدوم فکر کنیم این حرفایی که به ما میزنه رو به اونم زده دیگه هممون به مشکل میخوریم حالا که بخشیدی پس به خودت بگو تا زمانی که تکرارش نکرده حق ندارم بهش فکر کنم یا کشش بدم میتونستم نبخشم

ببین دربارهی این مثالی که زدی به خودت حق بده تجربه خیلی سختی بوده و آدم تا چند سال بعد میتونه درگیر ...

بله درسته. اما بنظرت ممکنه رابطه جنسی هم داشتن و ب دروغ قسم خورده باشه که خیال منو راحت کنه؟

از شوهرم هم پرسیدم گفت قرآن شوخی بردار نیست کمر آدمو میزنه اگه دروغ قسم بخوره ادم روش

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

ببین دربارهی این مثالی که زدی به خودت حق بده تجربه خیلی سختی بوده و آدم تا چند سال بعد میتونه درگیر ...

تتوروخدا کمکم کن و جواب بده. حالم ب شدت بده دارم دیوونه میشم این یه ماه هم که بشدت بدتر شدم. فکر و ذهنم پیش شوهرم هست و چهار سال پیش. همش شکاک و بدبین شدم و کنترلش میکنم گیر میدم غر میزنم حالم بده فقط گریه میکنم

بله درسته. اما بنظرت ممکنه رابطه جنسی هم داشتن و ب دروغ قسم خورده باشه که خیال منو راحت کنه؟ از شوهر ...

عزیزم به قول مادرجونم زنها نسبت به شوهر هاشون حس شیشم دارن؛اگه فکر میکنی شوهرت تو شخصیتش باشه که رابطه جنسی هم برقرار کنه با وجود اینکه تو تویِ زندگیشی اینطوری که باید بیشتر و جدیتر به رابطتت و زندگیت فکر کنی🫠

ببین چهار سالِ پیش بخشیدی بازم چیز ازش دیدی؟ کم محبتی یا شک داری بهش کاری کرده؟

نه اصلا چیزی ندیدم خیانت نکرده و مطمئن هستم نمیکنه. اما حالم بده نمیدونم چرا این ماه بدتر هم شدم. میتونه بخاطر این باشه که این ماه زیاد این موضوع رو با مشاور و سایت و هوش مصنوعی در میون گذاشتم برام بزرگ شذه؟ چون میگن هر جی رو بیشتر مطرح کنی و بیان کنی جذبش میکنی و بزرگ میشه برات

عزیزم به قول مادرجونم زنها نسبت به شوهر هاشون حس شیشم دارن؛اگه فکر میکنی شوهرت تو شخصیتش باشه که راب ...

یعنی چجوری متوجه نشدم

نه اصلا چیزی ندیدم خیانت نکرده و مطمئن هستم نمیکنه. اما حالم بده نمیدونم چرا این ماه بدتر هم شدم. می ...

آره عزیزم همهی همهی این حالت برای اینه که بهش فکر کردی من مثلا ی عزیزی رو از دست دادم اگه هر روز به این موضوع و اونروزی که سرم اومد فکر کنم حس میکنم دنیا برام تموم شده؛ توهم هیمنطور اگه از زندگیت راضی و میدونی که تکرار نمیکنه و دوستش داری، چرا ی زخم قدیمی رو باز میکنی؟ ببین خیلی سخته خیلی حق داری زندگی همه از این مشکلات هست حالا به هر نحوی تو مشکل تو هم مختار بودی که ببخشی یا نه، بهش ی فرصت دوباره دادی حالا که ازش سربلند بیرون اومده و لیاقتشو داشته دیگه نیازی نیست که فکر کنی چیشده و چیکرده چهارسال گذشته برات سخته حق داری، ولی چون فرصت دادی اون که زیر قولش نزده ولی تو داری میزنی

نه اینکه بخوام برچسب بزنم ها ولی چون گفتی نصیحت میگم...

چند تا جنبه و علت میتونه داشته باشه:

۱. همسرتون واقعا رومخه و عادیه غر بزنید(:

۲. غر زدن و دیدن نیمه خالی براتون عادت ذهنی شده و مغز عاشق عادته.

۳. از لحاظ روحی خسته اید و نیاز به برون ریزی دارید.

۴. طلسم محبتی چیزی یا هر دعایی خودتون یا دیگران گرفتید و باعث شده موجوداتی که در اثر این کارا به ذهن اتصال میزنن این حالات رو القا کنن. چون دعای محبت و اینا دقیقا برعکس عمل میکنه همش شیطانیه

کاربری غیرفعال

مولا فکرم میره چهار سال پیش. تو نامزدی شوهرم در حد چت خیانت کرد و الان هی میگم از کجا معلوم رابطه جن ...

ببین دربارهی این مثالی که زدی به خودت حق بده تجربه خیلی سختی بوده و آدم تا چند سال بعد میتونه درگیر باشه، شوهرت اشتباه کرده تو بنا به هردلیل شخصی خودت دیدی که لیاقت اینو داره که ببخشیش و ادامه بدی درسته؟ پس حالا ک بخشیدی و میبنی که تکرارش نکرده و پشیمونه به هیچیش فکر نکن به اینکه چی گفته و چیشده شوهر هرکدوم از ما ممکنه مثلا قبل از ما با چند نفر تو رابطه بوده باشه حالا هی هرکدوم فکر کنیم این حرفایی که به ما میزنه رو به اونم زده دیگه هممون به مشکل میخوریم حالا که بخشیدی پس به خودت بگو تا زمانی که تکرارش نکرده حق ندارم بهش فکر کنم یا کشش بدم میتونستم نبخشم

بله درسته. اما بنظرت ممکنه رابطه جنسی هم داشتن و ب دروغ قسم خورده باشه که خیال منو راحت کنه؟

از شوهرم هم پرسیدم گفت قرآن شوخی بردار نیست کمر آدمو میزنه اگه دروغ قسم بخوره ادم روش

یعنی چجوری متوجه نشدم

یعنی منظورم اینه که اگه رابطه جنسی داشت تو متوجه میشدی مثل همینقضیه چتی که فهمیدی به نظرم خدا تو این مواقع خیلی با آدم یاره نمیذاشت ازت پنهون بمونه ی طوری میشد که تو بفهمی چون خیلی به فکری🫠

یعنی منظورم اینه که اگه رابطه جنسی داشت تو متوجه میشدی مثل همینقضیه چتی که فهمیدی به نظرم خدا تو این ...

قضیه چت رو حس ششمم نگفت که. تو گوشیش دیدم و فهمیدم. رابطه جنسی رو نتونستم بفهمم اونموقع ازش پرسیدم گفت رابطه جنسی داشتیم. اما الان بعد چهار سال که میکذره قسم خورد که رابطه جنسی نداشتن. و فقط چت بود. گفتم پس چرا اونموقعه گفتی داشتم گفت اونموقع اعتمادت لهت از بین رفته بود اگه میگفتمم باور نمیکردی اینجوری گفتم ول کنی