2777
2789
عنوان

بیایید به من نصیحت کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 75 پست
نه

پرخاش گری و بهانه جویی و عیب جویی و تنش زایی و عصبانیت و خشم و تند خویی و همه وهمه این چیزهای بد ومنفی از دوری از یاد خدا. ودوری از نماز ودوری از استغفار و شکرگزاری میاد این تو نیستی که دنبال عیب وتنش هستی شیطان هست که بهت فرمان میده وتوهم اجرا میکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بازم آروم نشدم چی؟ و فکرم درگیر بود و همش دنبال پیدا کردن مشکل بود چی

وسواس فکری داری ، ترکیب شده با وقت آزاد زیاد . یه کاری پیدا کن که ذهنت رو مشغول کنه ، یه هدف که دوست داشته باشی بهش برسی ، در کنارش دنبال درمان باش برای وسواس فکریت و این رو هم بدون مخصوصا توی این دوره آدما زیاد محیط متشنج و دعوای دائمی و غرغر رو تحمل نمیکنن . دور از جون همینجوری ادامه بدی ممکنه سرد بشید از هم و زندگیتون به مشکل بخوره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شاید زیاد فکر میکنی، پیش نیومده که با همسرت خوشحالین ولی تو ذهنت و فکرت میره سمت ی اتفاقی که ازش نار ...

اره دقیقااااا

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

صدردصد عمل کردین به همه

نه نمیتونم عمل کنم مشکل اینه. برا همین میگم جواب نمیده رو من

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

چرا خب

خیلی عجولم. صبر ندارم میگم امروز جواب نداد پس بیخیال. خیلی پر حرفم و میخندم و شوهرم دوست نداره اینجوری باشم. دستوری حرف میزنم. غر میزنم. گیر میدم.

اره دقیقااااا

خب پس تو که زیاد فکر میکنی موضوع باز برای خودت نگه ندار تا حدی که میشه از موضوعی که ناراحتی دربارهاش وَ به موقعش با آرامش صحبت کن تا طوری برطرفش بشه و قانع بشی که دیگه جای فکر برات باقی نمونه؛ سعی کن هروقت حس میکنی که الان به ی موضوعی فکر میکنی که موقعش نیست سریع سر خودتو گرم کن یا بحثو بگیر دست خودت🫠

پرخاش گری و بهانه جویی و عیب جویی و تنش زایی و عصبانیت و خشم و تند خویی و همه وهمه این چیزهای بد ومن ...

چکار کنم. زود زود نمیتونم غسل کنم برا نماز. مشکلم اینه.

چرا نمیتونی زود غسل کنی مگه غسل از 5 دقیقه تا 10دقیقه بیشتر طول میکشه؟

خب اول باید حموم کنم بعد غسل