2777
2789
عنوان

سوزش ادرار دارم ینی عفونتهههه

85 بازدید | 14 پست

قبلا هم یکم داشتم سیپروفلوکساسین خوردم مثل احمقا بعدش رفتم دکتر کشت ادرار دادم منفی شد دکتر گفت نباید میخوردی

الان باز بعد ادرار سوزش دارم کسی تجربه داشته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب زیاد بخور

بعدش یکم اب بریز تو یه لگن که ولرم باشه توش سرکه بریز برو تو اب بشین چند دقیقه

خیلی میسوزونه ولی سریع اروم میکنه

بعدش اون ناحیه رو حسابی خشک کن و سعی کن لباس زیر فعلا نپوشی

من خودم اینکارارو کردم تاثیر داشت

فقط یچیزی

ناحیه اصلا نباید رطوبت داشته باشه به هیچ وجه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

اگر اذیتی تا بخوای بری دکتر قرص فنازوپیریدین سوزشتون را برطرف میکنه رنگ ادرار را قرمز میکنه نگران نباشید به این لحاظ

و با آب فراوان مصرف کنید

شما احتیاج به مصرف آنتی بیوتیک دارید

و اینکه رعایت بهداشت فردی

اگر متاهل هم هستید ممکنه از همسرتون هم باشه به شما القا شده باشه احتیاج هست هر دو توسط پزشک دارو مصرف کنید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یکم هم کلیه چپم درد میکرد امروز

پس استفاده نکن اون قرص که گفتم

چون اون خودش یک مقدار کلیه را قبض میکنه

احتمالا شن یا سنگ هستش

آب بنوش و قدم بزن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ممنون عزیزم

بلا بدور باشه عزیزم