خوشگل_همسرم_هستممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2046 عنوان کیا ناخواسته باردار شدن😢😢 248 بازدید | 32 پست آیا بچه تون خوش اخلاق و شیرینه؟میگن اینطوریه ناخواسته هامن نگرانم شلوغ باشه چون اولی شلوغ بود ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶♀️🚶♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 1404/10/10 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6658 ینی یا ک. هم باردار میشید؟؟ وای من ترسشو دارم بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
خوشگل_همسرم_هستممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2046 ینی یا ک. هم باردار میشید؟؟ وای من ترسشو دارم دیگه شده اورژانسی خوردم ولی شدم نگران نباش اگر تو سرنوشتت باشه میاد خودش😂 ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶♀️🚶♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟
خوشگل_همسرم_هستممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2046 بهتریناتفاق زندگیم عه ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶♀️🚶♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟
دّرین عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 1839 برای من ناخواسته بعد نه سال اولی فوق شلوغ شیطون دومی بسیارررر آروم من هر دو رو دوست دارم البته من دومی هر کار ک بگی کردم برا سقطش ولی موند
خوشگل_همسرم_هستممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2046 برای من ناخواسته بعد نه سال اولی فوق شلوغ شیطون دومی بسیارررر آروم من هر دو رو دوست دارم البته من دو ... الان راضی هستی که موند ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶♀️🚶♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6658 دیگه شده اورژانسی خوردم ولی شدم نگران نباش اگر تو سرنوشتت باشه میاد خودش😂 من میترسم تو عقد حامله شم🤕ببخشید میپرسم اینو اگ با ک باشع و از طرفیم ارضای مرد بیرون از واژن باشع بازم احتمال داره؟ بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
خوشگل_همسرم_هستممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2046 اقا چجوری میشه ناخواسته؟ یعنی جلوگیری نداشتین؟ حالا چقدر سخت میگیرید شده دیگه .قرص میخوردم شد ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶♀️🚶♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟
دّرین عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 1839 دیگه شده اورژانسی خوردم ولی شدم نگران نباش اگر تو سرنوشتت باشه میاد خودش😂 نگووووو من الان دو ماه پشت هم میخورم هفته قبل خوردم 🥴
خوشگل_همسرم_هستممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2046 من میترسم تو عقد حامله شم🤕ببخشید میپرسم اینو اگ با ک باشع و از طرفیم ارضای مرد بیرون از واژن باشع ب ... که پاره نشه نه ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶♀️🚶♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟
خوشگل_همسرم_هستممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2046 ناخواسته چطوری میشه ؟ مثل مهمون ناخوانده ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶♀️🚶♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟