2777
2789
عنوان

امروز سر یکی دیگه دعوا کردم

231 بازدید | 12 پست

ما یه همکلاسی داریم وضع مالیش خوب نی چون خرج خانواده می ده و.. امروز یکی از پسرا برگشت گفت مگه فلانی ام پاره پوره بپوشم منم گفتم کاش شعور فلانیو داشتی پاره می پوشیدی و.. خلاصه جر بحث کردیم بعد بچه ها گفتن اون پسره ازم خوشش می یومد

کار خوبی کردی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا می گم دخالت نمی کردم چون زیاده روی کردم😬

منم همینجوری ام وقتی یکی ناحقی کنه نمیتونم دفاع نکنم از طرف مقابل

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمی دونم دانشجویی یا نه بعضیا خیلی شورشو در اوردن چسی چسی مسخره کردن دیگرون

اره ترم آخرم

میدونم بعد همینا طبل تو خالی ان

زندگیشون با دکوری که ساختن شب و روز متفاوته

اخه بعدا اینا دشمنمون می شن تیم می شن علیه ما🤣

بشن چکار میکنن مثلا

مهم نباشه برات

من اون لحظه سکوت کنم حس میکنم انسانیتمو زیر پا گذاشتم

اره ترم آخرم میدونم بعد همینا طبل تو خالی انزندگیشون با دکوری که ساختن شب و روز متفاوته

نه این پسره رو می شناسم خانوادگی پولدارن ولی خوب دلیل نمی شه خیلی نگاهای از بالا به پایین دارن والا من یه ترمه یه مانتو می پوشم چپ چپ نگام می کنن

نه این پسره رو می شناسم خانوادگی پولدارن ولی خوب دلیل نمی شه خیلی نگاهای از بالا به پایین دارن والا ...

مهم نباشه برات دانشگاه از این حاشیه ها زیاد داره ولی فقط به چشم درس و یه محیط علمی نگاش کن

منم ولی بعدش حرصم خوردم چون رفت با اونا قاطی شد

دیگه هیچی 🤣🤣🤣خودش بی عبرته

مهم نباشه برات دانشگاه از این حاشیه ها زیاد داره ولی فقط به چشم درس و یه محیط علمی نگاش کن

نمی شه ولی سعی می کنم ما یه سری خای. مال پولدارا داریم هر کی پولداره براش خوب می مالن