این اتاق بغلی های من گاو گاو ساعت دوازده به بعد فعال می شن تا اون موقع ساکتن بعد اون هر هر حرف حتی بهخودشون زحمت نمی دن در اتاقشونو ببندن بعد بستنی اعتقادی به دستگیره ندارن در یه جوری می کوبن دیروز تو اشپزخونه گفتم خیلی بی شعوران فلان به خانم برخورده بود می گفت ساعت دوازده چه ایرادی داره همه بیدارن شما بگید چی کارشون کنم برم تدکر بدم همون لحظه الان صداشو انداخته رو سرش تو راهروعه یا بدم مستقیم به صاحب خوابگاه بگم اخه گفته بود اصلا سر صدایی نیست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیدی زیاد سرصداکردن برو پیششون عربده بزن بگو مگه خونه ی خالس به به چه چه راه انداختین
ادم می خورن با بزرگتر از خودشون بلد نیستند حرف بزنن چه برسه به من منم بعضی وقتا اون روم بالا بیاد جرشون می دم ولی می گم تعدادشون زیاده همشونم سلیطه 😑 بهم دیگه یه فحشایی می دن