2777
2789
عنوان

دختر خواهر شوهر

193 بازدید | 11 پست

دخترا مراسم ختم برادر شوهر بود بعد داشتیم از قبرستان میرفتیم داخل خونه مرحوم ؛ البته بعد هفتم بود داخل پله ها که میریم بالا عروس یکی از خواهر شوهرام با من بود داشت میگفت راجع به اتفاقات بد و مسائل متفرقه .. اصلا هم درگوشی و یواش حرف نمیزدیم ؛ یدفعه دختر خواهر شوهر دیگم وای جلو همه مردم داخل سالن با صدای بلند داد زد چقدر غیبت می کنید چقدر پچ پچ همش غیبت همش پچ پچ ؛ منم با صدای بلند گفتم انگار به خودت خیلی شک داری ما داریم صحبت می کنیم چه ربطی به تو داره ...

بنظرتون علت کارش چی بود اصلا شوکه شدم ... البته مخاطبشم من بودم نه اونی که با من بود

اینم بگم که خودش کارش همینه کلا بره پچ و پچ و درگوشی ؛ خیلی رفتارش زشت بود جلو ملت بچه ها خیلی ناراحت شدم ؛ بنظرتون علت این رفتارش جلو ملت چی بود از منم چند سال بزرگتر و مجرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش همینو گفته بودم خاکتوسرم

اصلا حس کردم یه عقده و مشکل داره باهام داره خودش خالی میکنه وگرنه داخل راه پله ها که میرفتیم بالا بود نه چسبیده بودیم به هم نه درگوشی داشتیم عادی حرف میزدیم