2777
2789
عنوان

طلاق یا موافقت با زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 8215 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا مزخرفم اصلا نمیتونم

چرا جواب سوالا رو یک در میون میدی

همه پرسیدن خب دقیقا مشکلت چیه

میگی نمیتونم نمیشه

بوس و بغل هم نمیتونی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اگه واقعا عاشق همسرتون هستید نمیشه مثل یه کار اجباری یا یه ورزش اجباری

نقش بازی کنید شاید این اجبار حس بدی بده ولی بقیه زمان زندگی که حالتون خوبه

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

خیلی اشتباه میکنید هیچوقت نباید تظاهر کرد چون بعدش دیگه نمیشه دست از تظاهر برداشتدروغ بده

دروغ؟؟؟

مگه من دروغ گفتم؟؟دروغ به کی؟؟؟

چه دروغی؟؟ یه جوری میگید انگار با دروغ زنذگی ده تا خانواده رو پاشوندم،،،،

اگه هم دروغی باشه من در حق خودم کردم!! و به خودم لطمه زدم!!!!و مجبوری کاری رو که دوست ندارم انجام دادم

نه به همسرم،،،،

پس چی برم مثل استارتر بگم برو جای دیگه نیازت رو برطرف کن؟؟؟

یا بگم بیا جدا شو؟؟؟

من مشکلی نداشتم سیزده ساله

من که تظاهر کردم،،تا حالا در این مورد به مشکلی نخوردم،،،،، حالا اگه بعدها مشکلی پیش اومد فکری به حالش میکنم

چرا جواب سوالا رو یک در میون میدیهمه پرسیدن خب دقیقا مشکلت چیهمیگی نمیتونم نمیشهبوس و بغل هم نمیتونی ...

چرا نوازشو ماساژو دوس دارم ولی موقع دخول بدنم قفل میشه و نمیتونم

چرا نوازشو ماساژو دوس دارم ولی موقع دخول بدنم قفل میشه و نمیتونم

این واژینیسموسه، درمانش هم مشخصه

برو س ک س تراپیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

معلومه ک ازخداشه

مه همه مردا از خداشون نیست خرج دوتا زن رو بدن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
دروغ؟؟؟مگه من دروغ گفتم؟؟دروغ به کی؟؟؟ چه دروغی؟؟ یه جوری میگید انگار با دروغ زنذگی ده تا خانواده رو ...

متاسفم دروغ به خود از همه چی بدتره در ضمن اینجوری لذتی هم از رابطه نمیبرید و نمیتونید هم حرفی بزنید چون اینجوری باید اعتراف کنید دفعات قبل هم تظاهر بوده و بله کار درستی نیست چون رابطه بین زن و مرد رو خراب میکنه و به شخصیت هر دو طرف آسیب میزنه

رفتم بابا از طب سنتی بگیر تا س ک س تراپ

روانپزشک هم رفتید؟ گاهی بخاطر افسردگی اینا شاید باشه

2790
2778
2791
2779
2792