2777
2789
عنوان

طلاق یا موافقت با زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 8195 بازدید | 165 پست

ببین من فکر میکنم مشکل روحی روانی داری اون رو ناخوداگاهت تاثیر گذاشته.باید اول بری تراپی بعد اون دید اوکی هستی بری س ک س تراپی...از اول تاپیک نمیتونم نمیتونم به راهه.خب معلومه اعتماد بنفس و نقش همسری و ارتباطت خرابه به شوهرتم انتقال دادی...

خودتو حقیر نکن با پیشنهاد هوو..برو یه دور دکتردیگه ان شاالله حلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم بابا از طب سنتی بگیر تا س ک س تراپ

دارو هم خوردی؟ چی بودن

شاید پیش آدم با تجربه و خوب نرفتی با یه بار رفتن ناامید نشو برو وقت بگیر پیش یه شخص دیگه من یه مشکلی داشتم پیش ۵ تا پزشک رفتم تا یکی تشخیص داد و و درمان شدم

متاسفم دروغ به خود از همه چی بدتره در ضمن اینجوری لذتی هم از رابطه نمیبرید و نمیتونید هم حرفی بزنید ...

شما دوباره حرف خودت رو میزنی!!!

اصلا معنی دروغ رو میدونی؟؟؟؟؟؟ هی تکرار میکنی؟؟؟؟

میگم چه دروغغغغغغغی؟؟؟؟؟ کدوم دروغ؟؟؟؟

من فقط تظاهر میکنم!!! در حرکاتم تظاهر میکنم،،،،، تظاهر به راضی بودن!!تظاهر به لذت!!!!!!

یعنی چی دروغغغغغ؟؟؟؟

من وقتی سردم چه لذتی ببرم؟؟

فقط اگه خواستی رضایت به همسر دوم بدی زنی را انتخاب کن که از هر نظر سطحش از شما پایین تر باشه. و اینک ...

خب چطوری؟اگه مریض باشه یا سلیته باشه چی.بدتر میشه

شما دوباره حرف خودت رو میزنی!!! اصلا معنی دروغ رو میدونی؟؟؟؟؟؟ هی تکرار میکنی؟؟؟؟ میگم چه دروغغغغغغغ ...

همسرت متوجه نمیشه؟من انجام دادم متوجه شد بدتر ناراحت شد گفت به زور نمیخوام

جدی میگی؟؟؟ این چه حرفیه!! خب حداقل اداش رو دربیار من شده خیلی وقت ها اصلا حسش رو نمیبرم و لذتی نمیب ...

جدی میگی؟؟؟احه منم اینطوریم فک میگردم فقط منم ک اینطوری هسم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

مشکل من هم ترسه هم اینکه انگار هیچ حسی به جنس مخالف ندارم

بابا سنگ که نیستی.برای دوام زندگیت بجنگ .حداقل تو ارتباط با همسرت خودتو خدب و گرم نشون بده.ولی ولی پای هوو رو براحتی باز نکن هزار مریضی روحی روانی میگیری از ریخت و قیافه هم میوفتی

متاسفم دروغ به خود از همه چی بدتره در ضمن اینجوری لذتی هم از رابطه نمیبرید و نمیتونید هم حرفی بزنید ...

به شخصیت هیچکس آسیب نزده،،،،،

من قبولش کردم و مشکلی ندارم با این قضیه،،،،،،

شما انجام نده،،