2777
2789
عنوان

طلاق یا موافقت با زن دوم

8195 بازدید | 165 پست

سلام لطفا محترمانه راهنمایی کنید واقعا تو دوراهی موندم.۹ساله که ازدواج کردیم شوهرم همه چیش خوبه هم اخلاقش هم ظاهرش هم کارش فقط چون اختلاف مزاج داریم و من مشکل دارم نمیتونم نیازشو برطرف کنم همه جوره هم تحت درمان بودم ولی فرقی نکردم.شوهرمم دیگه طاقتش تموم شده میگه جداشیم منم واقعا نه دلم میخواد نه شرایطشو دارم که جداشم.شما بودید چکارمیکردید😔

من به شخصه تحمل هوو رو ندارم حتی فکرش هم اذیتم میکنه،جدا میشدم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حالت عادی که بین جدا شدن و تجدید فراش همسر انتخابم جدا شدنه، اما تو شرایط شما اگر بودم که هم عاشق همسرم بودم هم نمیتونستم نیاز جنسی شو برطرف کنم و مشکل جنسی داشتم خب میموندم و موافقت میکردم با همسر دوم. تا زمانی که مهرش از دلم بره یا نیازمندش باشم .

با تو من چه کرده بودم؟که چنین مرا شکستی..

چی بگم والا 😔 نمیتونم نظری بدم، منم بخاطر بیماریم و کمتر به جزئیات خونه توجه کردن داره طلاقم میده

من واقعا نمیتونم .بهش گفتم برو نیازتو برطرف کن من مشکلی ندارم

متاسفم ولی طلاق راه بهتریه چون اگه بمونی هم فقط زجر میکشی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

نظری ندارم... ولی اگه خودم جای شما بودم طلاق رو صددرصد ترجیح میدم... اصلا یک دهم درصد ام به همسر دوم فکر نمیکردم حقیقتا

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭