2777
2789

یادگاری یه عزیزی رو عصبانی شدم گذاشتم برای فروش،همین که دادم رفتم حالم بد شد

بعد همون روزی که دادم رفت شبش بهم خبر دادن طرف فوت کرده

به خریدار پیام دادم گفتم من تو عصبانیت اونو فروختم یادگاری عزیزم بود الانم فوت کرده خواهشا شماره کارت بده پولت رو بدم بهم برش گردون

بلاکم کرد

از هر چندتا شما دیگه هم زنگ میزنم بلاک میکنه

حتی آدرسی که برای ارسال زده بود رو هم امروز حضوری رفتم گفتن همچین کسی نداریم انگار آدرس حدودی داده بوده

آخه یه دکوری چیه بابا دارم میگم یادگار عزیزم بوده الان مرده تنها چیزیه ازش برام مونده چقدر بی وجدانی پسش بده تمام هزینه هاتم میدم

چی کار کنم چطوری پسش بگیرم؟

دارم دیونه میشم

من بودم پس میدادم دوس ندارم چشم کسی دنبال چیزی باشه

ولی حقیقتا اگر پس هم نداد نمیشه بهش خرده گرفت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد فوتش برات عزیز شد؟ چرا قبلش فروختی؟

ربط به بعد فوتش نداره قبل فوت هم عزیز بود

بیمار بود همش این دکوری رو میدیدم یادش میوفتادم اعصابم خرد میشد خواستم نبینمش

همین دادمش رفت هم حالم بد شد

دیگه بهم که گفتن مرده اصلا نابود شدم

ربط به بعد فوتش نداره قبل فوت هم عزیز بودبیمار بود همش این دکوری رو میدیدم یادش میوفتادم اعصابم خرد ...

هنوز بیماربود میدیدیش دکور رو حالت بد میشد

الان که مرده ببینی حالت بدترم میشه

البته اگه مادرشوهرت ایناداده،بهتره پس بگیری چون همسرت تاآخرعمر،ازت متنفرمیشه

هنوز بیماربود میدیدیش دکور رو حالت بد میشدالان که مرده ببینی حالت بدترم میشهالبته اگه مادرشوهرت اینا ...

نه مجردم مادر شوهر نداده

اشکال نداره بدتر بشه ولی پسش بگیرم آروم بشه قلبم

خودمو نمی تونم ببخشم که یادگاری عزیزمو دادم رفت 😭

خدایا چی کار کنم چه اشتباهی کردم