2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی مادر شوهرم تو گوش من زد

516 بازدید | 27 پست

یه شب خانواده شوهرم رو دعوت کرده بودم و شام مفصلی چیده بودم که بعد از اینکه مهمون ها اومدن بعد از چند دقیقه شام رو روی میز چیدم همگی نشسته بودیم که شوهرم گفت همین؟ فقط همین غذا هارو جلوی خانواده من میذاری؟

پدر شوهرم گفت که اشکالی نداره همینا بسه مگه چقدر غذای دیگه می خوای؟ ماکه راضی هستیم.

مادر شوهرم گفت واه وا اینا چیَن فقط همین سه مدل غذا؟ والا قورمه سبزیت که گوشتش کمه و پر ابه سالادت هم که فقط کاهو هست مگه ما گوسفند هستیم؟ بقیه غذاهات هم که نگم چقدر بدن....

شوهرم بعد از شنیدن حرف های مادرش یجوری تو گوش من زد که نگو! اون شب شوهرم رفت خونه مادرش.

مگه سه مدل غذا کمه؟

چند روز بعد شوهرم اومد خونه و کلی از من معذرت خواهی کرد حالا موندم معذرت خواهیش رو قبول کنم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس فیک بودن تاپیک بهم دست داد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بمیرید که اینجا رو به لجن کشیدید

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بذارازراه برسی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖