2777
2789

شما هم تا حالا شده اول هر سال بخواهید کلی عادت خوب ایجاد بکنید و عادت های بدو از زندگیتون حذف بکنید ولی بازم همون عادت های قدیمی رو داشته باشید ؟

من یه سری راهکار انجام دادم که واقعا جواب دادن و دیگه هر عادتی رو بخوام خیلی راحت ایجاد میکنم توی زندگیم 🌱📖 عادت هایی مثل ورزش کردن ، زبان خوندن ، روتین های مراقبتی ، کتاب خوندن و مطالعه ، دوری از فضای مجازی و .... بدون اینکه خیلی سخت باشه برام

توی این تاپیک بهتون اینارو میگم واقعا جواب میده اگه صبر و استمرار داشته باشید به همراه این راه های ساده .

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

✨️اولین نکته اینه که :

یک روز کامل باید کارهاتون رو ثبت کنید ، از وقتی بیدار میشید تا وقتی میخوابید چه کارهایی میکنید ؟ برای هر کار چقدر زمان میزارید ؟ مثلا بعد از بیدار شدن ۱ ساعت با گوشی کار میکنید و اسکرول میکنید یا ظهر ها میخوابید و ...

باید دقیق ثبت کنید نیازی هم نیست با زمانش بنویسید میتونید اینطوری بنویسید :

- بیداری ساعت ۱۰ صبح

- کار کردن با گوشی ۱ ساعت

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که فهمیدین معمولا چه کارهایی انجام میدید

باید یه لیست از عادت هایی که میخواهید تغییر بدید و با عادت خوب جایگزین کنید تهیه کنید مثلا :

به جای گوشی بعد از بیدار شدن میخواهید روتین پوستی انجام بدید پس اینطوری بنویسید📖🌱✨️

گوشی بعد از بیداری -> روتین پوستی

هدف از این کار اینه که بدونیم باید کجاها یه عادت رو جایگزین کنیم با عادت خوبی که هدف ایجادش رو داریم

بعد از اینکه لیست رو تهیه کردید وقت شروع کردنه📖🪷

برای شروع قرار نیست ما کل زندگیمون و کارهای روزانمون رو تغییر بدیم چون نهایتا یک هفته بتونیم پایبند باشیم به این روال ، باید قدم های کوچیک اما مستمر برداریم .

اینجا باید عادت جدیدی که میخواهیم ایجاد کنیم رو بچسبونیم به قبل یا بعد عادتی که هرروز انجام میدیم .

مثلا من میخواستم یه روتین صبح داشته باشم و ۱ ساعت اول روزم با گوشی کار نکنم ، بعد از بیداری گوشیم رو میزاشتم توی کشو و میرفتم سراغ محصولات روتین پوستیم 🧴🫧

یا میخواستم عادت کتاب خوندن رو ایجاد کنم شب ها وقتی به تختم میرفتم تا بخوابم اول ۱۰ صفحه کتاب میخوندم.

دقت کردین ؟ خوابیدن و بیدار شدن ساده ترین کارهایی بود که من هرروز باید انجام میدادم و تونستم به وسیله همین ۲ تا کار ۲ تا عادت خوب ایجاد کنم .

حالا که برای عادت های جدیدمون یه زمان مشخص قرار داریم باید چند تا نکته رو انجام بدیم که استمرارمون رو حفظ کنیم :

۱_ باید محیطمون رو طبق عادت جدیدمون بسازیم ، مثلا من کتابم رو میزاشتم نزدیک تختم تا شب ها قبل از خواب ببینمش و یادم بیاد که باید کتاب بخونم ، زمانی که قرار بود چالش ورزشی داشته باشم مت یوگام رو جلوی دیدم گزاشته بودم تا هرروز ببینم و برم سراغ ورزشم🌱 پس باید اینجوری محیط رو خیلی ساده تغییر بدید ( تاثیرش خیلی بیشتر از چیزیه که فکر میکنید چون مغز ما به شدت تحت تاثیر محیط قرار میگیره)

مثلا شما قراره عادت ژورنال نویسی رو اضافه کنید به زندگیتون پس باید دفترتون رو بزارید روی میز هرروز تا ببینید ، یا برای عادت روتین پوستی میتونید شوینده و محصولاتتون رو بزارید جلوی آینه . مهم اینه محیط رو طوری بسازید که انجام دادن اون عادت براتون خودکار بشه!

نکته بعدی اینه که اگر قراره عادت بدی رو حذف کنید و به جاش عادت خوبی ایجاد کنید باید انجام عادت بد رو تا جایی که میشه سخت کنید برای خودتون و به جاش انجام دادن عادت خوب رو خیلی ساده کنید 💫

مثلا برای اینکه زمان استفاده از گوشیتون رو کاهش بدید میتونید گوشیتونو بزارید توی کشو یا یه باکس و درشو ببندید یا از اپلیکیشن هایی استفاده کنید که برای یه مدت گوشی رو قفل میکنن ، من خودم برای حذف کردن یه سری برنامه ها از زندگیم مثل اینستاگرام اونارو از صفحه اصلی هاید میکردم📱🚫

دقت کنید مهم نیست خیلی دور باشه یا سخت فقط کافیه مغز ما گول بخوره که انجام دادن این کار سخته براش.

و برای ساده کردن یه عادت خوب مثلا باشگاه رفتن کافیه هرروز لباس و کتونی ورزشیتون رو آماده بزارید جلوی چشمتون اینطوری شروعش آسونه و مطمئنا بعدش شما میرید ورزش کنید چون بخش سخت کار یعنی شروع کردن رو انجام دادید🏃🏻♀️

نکته آخر اینه که

توی مسیر عادت سازی باید صبر داشته باشید و بدونید قرار نیست هرروز کامل و ۱۰۰ درصد انجام بدید ، ممکنه یه روز ۸۰ درصد جلو برید اما همین که حداقل رو انجام بدید کافیه ❤️

دیسیپلین به این معنی نیست هرروز ۱۰۰ درصد یه کاری رو بی نقص انجام بدی به این معنیه هرروز ۱ قدم پیشرفت کنی حتی اگر بتونی زمان کمتری یا با کیفیت کمتری اون کار رو انجام بدی💫🌱

با انجام نکته هایی که بهتون گفتم خیلی راحت میتونید توی مسیر عادت سازی قرار بگیرید و بعد از یه تایمی ساختن یه عادت جدید مثل آب خوردن میشه براتون و شما یه سیستم میسازید که پر از عادت های خوبه✨️🪄🩷

نکاتی که بهتون گفتم از کتاب های عادت های اتمی و خرده عادت ها ، چندین پادکست درباره عادت سازی ، دنبال کردن طولانی مدت محتواهایی درباره ساختن و ایجاد عادت های جدید و تجربه های خودم درباره ساختن عادت های جدید بود🌱🧘🏻♀️🪷

امیدوارم به شما هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودتون تبدیل بشید و بدرخشید🩷✨️