2777
2789
عنوان

قانون جذب و نامه به کائنات

47 بازدید | 5 پست

سلام خانوما از همین اول بگم کسی که اعتقاد نداره و انرژی منفی میده نیاد توی این تاپیک با تشکر❤️

ما اینجا قراره راجب قانون جذب رسیدن به اهداف و کائنات صبحت کنیم و از نتیجه هایی که گرفتیم بگیم یا تجربیاتمونو در میون بگذاریم با دیگران پس لطفا با انرژی مثبت وارد تاپیک بشید ما هرروز بعد از شکر گزاری میایم و حسمونو اینجا بیان میکنیم تا روزی که به نتیجه برسیم شبا قبل خواب و صبحا بعد از بیداری خدارو شکر میکنیم با بت همه چیز و بعد راجب اون خواسته ای که در دلمونه جوری شکر گزاری مینویسم که انگار الان داریمش مصلا کسی که ۴۰ میلیون پول میخواد مینویسه خدایا شکرت که در حساب بانکی من ۴۰ میلیون پوله

کسی که میخواد به عشقش برسه

مینویسه خدایاشکرت منو فلانی کنار هم خوشبختیم

یا خدایا شکرت که فلانی عشقشو بهم اعتراف کرد

بعد از شکر گزاری میرید در مرحله رها سازی یعنی بهش دیگه در طول روز فکر نمیکنید و اگر در ذهنتون فکرش افتاد یک شکر گزاری زبونی میکنید و فکرتونو ازش دور میکنید و البته موقع نوشتن تمام چیزایی که میخواید رو در ذهنتون تجسم کنید

موفق باشید🌱💕

خدایا شکرت که در کنار خانوادم خوشبختم

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان