من خیلی منتظر بودم پول دستم بیاد ثبت نام کنم از همون روز اول هجده سالگی ذوق داشتم. آدم ترسویی هم نیستم اصلا اندازه موهای سرم کارهای ریسکی خطرناک کردم کله شق بودم و.. ولی اصلا نمیدونم چرا رانندگیم داره اینطوری پیش میره جلسه ۸ امم تموم شد خیلی بده به نظر خودم عصابم خورده اصلا راه نمیفته دستم خاموش میکنم دور دوفرمون داغونه کلاچ بد میگیرم دنده بد عوض میکنم دنده عقبم بده و.. اصلا کل تایم روز دارم به رانندگی فکر میکنم پرخاش گری میکنم هی حس میکنم دیگه نمیتونم. پشیمونم ثبت نام کردم امروز مربیم بعد من یکی دیگه رو سوار کرد گفت این جلسه۶ امش منو برد کوه تو هنوز بلد نیستی کلاچ بگیری. عصابم داغون تر شد. حس میکنم خنگ عقب افتاده ام 🤦شب خوابم نمیبره اینقدر ذهنم درگیره
نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
باید زیاد تمرین کنیرانندگی نه هوش میخواد نه استعدادجرئت و تمرین میخواد آخر شبا خلوته برو تمرین منتظر ...
بابام خیلی عصبیه داد میزنه نمیدونم باهاش برم تمرین یا نه. بعد ماشینمون دنا هست. مربیم گفت تو با پراید رانندگی کردی با دنا خیلی فرق میکنه اگه بری باهاش تمرین شاید نتونی کنترل کنی
نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.