2777
2789
عنوان

☘️یا جواد الائمه ادرکنی☘️

109 بازدید | 15 پست

🌹خدایا تو را قسم میدم به حضرت جواد(ع) و تمام آبرومندان به درگاهت، همه ی حاجتمندان را به مصلحتشان حاجت روا کن...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

💐ولادت حضرت امام جواد (ع) مبارک باد💐

التماس دعا😊

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برای شفای برادرم دعا کنید😔

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
امام جواد خیلی حاجت میده عزیزم دست از دامنشون نکش تا جوابتو بدن مشکلشون چیه؟

مریضه خیلی😔

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
عزیزم من خکدمم یه ماهه مریض سرطانی دکتر تشخیص دادن همینجا یکی گفت مرغ سیاه پیدا کنید سر ببرین بدین ف ...

براش نذر کردیم انشالله حتما حالش خوب میشه😔

خداوند مهربان به عالی ترین نحو حاجت روا تون کنند لطفاً برای حل مشکلمون به نحو احسن دعا کنید ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

انشالله همه حاجت روا شید

برای خونه دار شدن منم دعا کنید ممنون🙏🤲🌹

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️