2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 12838 بازدید | 1612 پست
🤣هیچی امتحان دارم و اینکه می خواستم یه عکس با هوش مصنوعی درست کنم که من و امیرحسین کنار هم باشیم ول ...

عی جونم..

چرا انقد کاراتون شبیه منه 😄

بدل شاهرخ خانو داشتم باهم عکس انداختیم..به همه میگفتم..رفتم رفتیم تهران موزه صدا سیما که.ـاونجا بود.عکس انداختم باهاس.

یه ساری هم مامانم داشت..میووشیدم میگفتم شاهرخ خان برام اورده😄😄..

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چون ترک نیستم. اطلاعیم ازشون ندارم. امضام ک.ـ از @alone_2 با یه کووچولو تغییر برداشتم😄👌بب ...

اهان. در کل خوشبختم همسایه🤝😅

عه تو چرا امروز منو به تشبیه کردی

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

میگم.. اگه یکی لایک کنه .بعد برش داره. ــــ میشه فهمید؟؟

نه فکر نکنم

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

سلام خوب که چی بگم ولی خوبه رو همه قشر ها یه نفر کراش داری 😂

🤣🤣🤣آره دیگه هعی روزگار

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

عی جونم.. چرا انقد کاراتون شبیه منه 😄بدل شاهرخ خانو داشتم باهم عکس انداختیم..به همه میگفتم..رفتم ر ...

🤣🤣آخییی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

آیا من برای شما اینجا یک شوخی هستم؟😔💔

عه عزیزم ناراحت نشو. منظورم این بود داریم مسخره بازی درمیاریم.

بدتر شد نه؟ 😶🗿

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

عه عزیزم ناراحت نشو. منظورم این بود داریم مسخره بازی درمیاریم. بدتر شد نه؟ 😶🗿

😔آره خیلی بد شد هعی روزگار

من میدونم قرار نیست به امیر حسین برسم هرجایی میره اونو سلامت کن😔💔

عزیزم شما شوخی میکنی ولی متاسفانه هستن کسایی ک واقعا کراش دارن روی ی عده فرق نمیکنه بازیکن بازیگر وو ...

من خودم اگه امیر حسین بیاد حاضرم جدا شم🗿

اهان. در کل خوشبختم همسایه🤝😅عه تو چرا امروز منو به تشبیه کردی

قربانت

چون وایب همشونو داری😄😄😇

یکی زنجانی..

ترک بودنت.

و شوخ بودنت.. 😇

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

😔آره خیلی بد شد هعی روزگارمن میدونم قرار نیست به امیر حسین برسم هرجایی میره اونو سلامت کن😔💔

عشق واقعی اینه

منم عاشق یه چیزم. البته انسان نیس. ولی حاضرمم جونمم براش بدم.

بخاطر سنتم هست گلم

من خودم اگه امیر حسین بیاد حاضرم جدا شم🗿

🤣🤣🤣🤣🤣وای دهنت سرویس خدایی تو یکی دیگه😂😂خیانت به همسر آخه💔