2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11080 بازدید | 1562 پست
احسن.دقیقا.هرکی زندگی و روزگار خودشو داره و خوب وبد اونها هم باشه برای خودشون.

💖💖💖

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

دقیقااا جناب نیستم ولی خب ممنون😄البته همینطوره

سیسی جون.. نشی نامهربون. 😄😄

بله وایب من از شما،، سیرت زیباس با صورتی مهربون 😄

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه شدم گلم.تنها شما نیستی حتا خیلی از متاهلها هم چ زن چ مرد معمولا رو بعضیا کراش دارن و قصدشون از ...

❤️ممنونم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

سیسی جون.. نشی نامهربون. 😄😄بله وایب من از شما،، سیرت زیباس با صورتی مهربون 😄

ممنونم عزیزم شما لطف داری 😄💕

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

من بابام میگه فقط قزوین تهران رشت جای دیگه نروولی شاید تا اون موقع راضی بشن😊😊😊😊

اخیی.. ایشالله.. هرجا باشی بنیتای خودمونی،،،.ـ

رشت ک محشره..... تهران ک مذخرفه 👌 ولی رشت و منم اوکیم 👌.. ایشالله هر کجا بری دلت خوش باشه..👌 ، ،

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

هعی حوصلم پوکید

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

🤣راستی نتونستم عکس رو درست کنم فردا ان شالله حالا اگه وقت کردم😔🤣

چی شده قلبم ، سرت بالا😐

اخیی.. ایشالله.. هرجا باشی بنیتای خودمونی،،،.ـرشت ک محشره..... تهران ک مذخرفه 👌 ولی رشت و منم اوکی ...

ایشالا بیام پیشتون😃😃😃

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

چی شده قلبم ، سرت بالا😐

🤣هیچی امتحان دارم و اینکه می خواستم یه عکس با هوش مصنوعی درست کنم که من و امیرحسین کنار هم باشیم ولی فکر نکنم وقت کنم حالا ببینم میتونم🤣

سلام

سلااااام سارا خوبی❤️🫠عاشق شدم🤣🤣🤣💔

ایشالله به امبد خدا 😄😇😇😇ما ک از خدامـونه

🤩🤩🤩🤩