2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11749 بازدید | 1564 پست
احسن.دقیقا.هرکی زندگی و روزگار خودشو داره و خوب وبد اونها هم باشه برای خودشون.

💖💖💖

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

دقیقااا جناب نیستم ولی خب ممنون😄البته همینطوره

سیسی جون.. نشی نامهربون. 😄😄

بله وایب من از شما،، سیرت زیباس با صورتی مهربون 😄

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه شدم گلم.تنها شما نیستی حتا خیلی از متاهلها هم چ زن چ مرد معمولا رو بعضیا کراش دارن و قصدشون از ...

❤️ممنونم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

سیسی جون.. نشی نامهربون. 😄😄بله وایب من از شما،، سیرت زیباس با صورتی مهربون 😄

ممنونم عزیزم شما لطف داری 😄💕

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

من بابام میگه فقط قزوین تهران رشت جای دیگه نروولی شاید تا اون موقع راضی بشن😊😊😊😊

اخیی.. ایشالله.. هرجا باشی بنیتای خودمونی،،،.ـ

رشت ک محشره..... تهران ک مذخرفه 👌 ولی رشت و منم اوکیم 👌.. ایشالله هر کجا بری دلت خوش باشه..👌 ، ،

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

هعی حوصلم پوکید

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

🤣راستی نتونستم عکس رو درست کنم فردا ان شالله حالا اگه وقت کردم😔🤣

چی شده قلبم ، سرت بالا😐

اخیی.. ایشالله.. هرجا باشی بنیتای خودمونی،،،.ـرشت ک محشره..... تهران ک مذخرفه 👌 ولی رشت و منم اوکی ...

ایشالا بیام پیشتون😃😃😃

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

چی شده قلبم ، سرت بالا😐

🤣هیچی امتحان دارم و اینکه می خواستم یه عکس با هوش مصنوعی درست کنم که من و امیرحسین کنار هم باشیم ولی فکر نکنم وقت کنم حالا ببینم میتونم🤣

سلام

سلااااام سارا خوبی❤️🫠عاشق شدم🤣🤣🤣💔

ایشالله به امبد خدا 😄😇😇😇ما ک از خدامـونه

🤩🤩🤩🤩