2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11421 بازدید | 1562 پست
شوخی نیست بحث عشقیه 🔪

😔🤣آره حال عاشقارو درک می کنم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بله.. در جریانم. کی عاشق نشده 👌😍😘😘عشقه دیگه یهو میاد تو دلمون. مثل خودت ک شدی عشق خودم😉😄

قربونتون برم💋💋💋

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

قربونت.. نیستی. ـجات خیلی خیلی خالیه هاااا😄😉

جای شمام تو خونه ی ما خالیه🥹هیچ کسی جای یه خاله ی مهربون و پایه رو نمیگیره

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

بیخیال بابا ما داریم شوخی میکنیم اینجا

عزیزم شما شوخی میکنی ولی متاسفانه هستن کسایی ک واقعا کراش دارن روی ی عده فرق نمیکنه بازیکن بازیگر ووووالبته اگه فقط در حد کراش خالیه مشکلی نیست ولی خیلیا فریب میخورن.نمیگم همه ی بازیکنها و بازیگرها و بد هستن ن اتفاقا ادمای خوب و نجیب هم زیاده داخلشون.قصد توهین نداشتم عزیزم.این اتفاقا باز کردن موضوع توسط شما باعث میشه چشم خیلی از خانمها و بخصوص دختران کم سن باز تر بشه در انتخابشون.چون با توضیحاتی ک میدن بقیه کاربرا اگاهیی پیدا میشه.

عزیزم شما شوخی میکنی ولی متاسفانه هستن کسایی ک واقعا کراش دارن روی ی عده فرق نمیکنه بازیکن بازیگر وو ...

من که میدونم قرار نیست با این بازیکنه ازدواج کنم ولی همینطوری گفتم🗿💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بیخیال بابا ما داریم شوخی میکنیم اینجا

عزیزم حتا ننوشتم متاسفم برات چون منظورم نبودین کلی بوده و اگه بققیه پستا رو خونده بودم متوجه شوخیتون میشده و حدسم هم بود ک شوخیه

خدانکنه ماهگلم😄😘😘

💋💋💋✨️✨️

جای شمام تو خونه ی ما خالیه🥹هیچ کسی جای یه خاله ی مهربون و پایه رو نمیگیره

فدات عشقم... ایشالله خانم دکتر بشی.. بیای دکتر خودم شی.. در بس مخلصیم.. 😄😘

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

عزیزم شما شوخی میکنی ولی متاسفانه هستن کسایی ک واقعا کراش دارن روی ی عده فرق نمیکنه بازیکن بازیگر وو ...

دقیقا درسته

ولی خب خوب بودن و بد بودن اونا فرقی به حال ما نمیکنه

فدات عشقم... ایشالله خانم دکتر بشی.. بیای دکتر خودم شی.. در بس مخلصیم.. 😄😘

بذار ببینم بهم اجازه میدن بیام همدان🤧🤧🤧