2777
2789
عنوان

اقدام برای فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست
ای کاش یه نفر به من می گفت تو که می خواهی دومی بیاری، زودتر بیار تا با هم بیشتر جور بشن. حتما دومی ...

واقعا همینه، دوتا فرزند با فاصله سنی کم ایده اله .

من به خاطر جلوگیری و افکار مسخره زدم خودمو ناقص کردم و ناباروری ثانویه گرفتم، طفلکم تک فرزند شد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سال زودهبزار کمی بزرگتر بشهبه این نگاه نکن که میگن بچه پشت هم باهم بازی میکنن و این حرفهامنم باتو ...

تااون بیاد یزدان چهار سالش میشه و تو خیلی از کاراش مستقله تتزه دو زبانه اس🤭🥰🤣

اگه بچه اولت ساکت واروم هس بیار وگرنه بزار یه خورده بزرگتر بشه من خودم موقع که بچه هام دنیا اومدن توشهر غریب بودم هیچ کس رو هم نداشتم فاصله تا شهر خودم 10 ساعت سن کم بود پسرام با هم 5 سال تفاوت سنی دارن مشکلی نبود ولی همسایه داشتم با سه سال تفاوت سنی خیلی اذیت شد این تجربه من بود اگه شاغلی باز هم بزار یه کم بزرگتر بشه البته شرایط سنی خودت هم مهم هس خودت چن سالت هس

ای کاش یه نفر به من می گفت تو که می خواهی دومی بیاری، زودتر بیار تا با هم بیشتر جور بشن. حتما دومی ...

من بجه هام یکسال نیم فاصله سنی دارن خودم خیلی راضیم ولی وقتی دومی رو باردار بودم خانواده شوهرم داشتن می ترکیدن فکر میکردن منم باید مثل اونا ۱۳ ۱۴ سال فاصله بندازم یه خواهر شوهرم ۱۴ سال فاصله انداخت بعدش کلا دومی رو باردار نشد اون یکی ۱۳ سال فاصله انداخته جاریم هم پسرش ۱۲ سالشه واسه دومی چند سال دیگه نظر داره من با فاصله کم آوردن همشون جز جاریم ناراحت بودن من چرا دومی رو دارم میارم تنها کسی که گفت خوب میکنی جاریم بود😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

اگه صرفا دلیلت برای اوردن بچه دوم اینه که بچت از تنهایی در بیاد دلیل خوبی نیست

یکم وقت دیگه بزرگتر شد ببرش تو اجتماع ، کلاسای مختلف و ...

اخه بچه دوم که اسباب بازی نیست

اگر هم شرایطش رو از هر لحاظ داری خب بیار

خوبه؟

اره با این که خیلی دعوا دارن اعصاب برا من نذاشتن ولی من راضیم که باهم هستن از صبح یا بازی میکنن یا دعوا 😂

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
یزدان یه بچه میبینه از خوشحالی نمیدونه چکار کنه تا بیدار میشه سراغ یه بچه ایو میگیره خیلی تنهاست چون ...

با همسرت مشورت کنین چون هر دو باید مشارکت داسته باشین تو بچه داری

باتوکل به خدا اقدام کن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اگه بچه اولت ساکت واروم هس بیار وگرنه بزار یه خورده بزرگتر بشه من خودم موقع که بچه هام دنیا اومدن تو ...

نه شغلم دست خودمه فاصله با خانواده ۱ ساعت و نیم یزدان یه بچه باشه آرومه و هیچ کااااری نداره....۳۵ سالم همسرم ۴۰

تااون بیاد یزدان چهار سالش میشه و تو خیلی از کاراش مستقله تتزه دو زبانه اس🤭🥰🤣

ان شا الله همینطور باشه. بچها باهم فرق دارن

بعضی ها روحیات حساسی دارن بعضی ها نه

باز کمکی داشته باشی خوبه

ولی دست تنها یکم سختتره مدیریت بچها

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.