2777
2789
عنوان

اقدام برای فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دومیم ناخواسته بود پسرم۲سالش بود که باردار شدم. خداروهزار مرتبه شکر. الان راضیم ولی خدایی خیلی سختی کشیدم😭😭چون دست تنها بودم هیچکس کمکم نبود. ویار داشتم ماسک میزدم پوشک پسرمو عوض میکردم، ۹ماهم بود به بدبختی از پوشک گرفتمش با اون شکم. مجبورم میکرد با اون کمردرد همش ببرمش پارک و باهاش بازی کنم🥴🥴

اگر کمکی دارین اگه شوهرتون واقعا کمک میده تو بچه داری دومی رو بیارید اگه نه هرگز، چون به معنای واقعی روحی و جسمی فرسوده میشین

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من بجه هام یکسال نیم فاصله سنی دارن خودم خیلی راضیم ولی وقتی دومی رو باردار بودم خانواده شوهرم داشتن ...

خیلی کار خوبی کردی.

من یعنی می خواستم کمتر اذیت بشم گفتم صبر می کنم اولی از اب و گل دربیاد بعد اگه خواستم در مورد دومی تصمیم می گیرم.

یعنی دورانی که بچه ام سه سال و چهار سالش بود منو بیچاره کرد بس که می گفت من تو خونه تنهام، حوصله ام سر می ره هر روز و هر روز یا باید می بردیمش پارک یا مهمونی یا خانه بازی یا پیاده روی یا بچه های همسایه رو می اورد تو خونه! دیگه از وقتی دومی آوردم راحت شدم! خودشون با خودشون سرگرم هستند!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من دومیم ناخواسته بود پسرم۲سالش بود که باردار شدم. خداروهزار مرتبه شکر. الان راضیم ولی خدایی خیلی سخ ...

اخه شما تجربه فاصله انداختن بین بچه ها رو تاریخ کامنت قبلی من بخونید. ببینید بچه ام که تنها بود چقدر من اذیت می کرد آرامش نداشتم

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خیلی کار خوبی کردی. من یعنی می خواستم کمتر اذیت بشم گفتم صبر می کنم اولی از اب و گل دربیاد بعد اگه ...

منم خیلی اذیت شدم بخاطر فاصله سنی کم الانم بزرگ نیستن کوچیکن یکی ۴ ساله و ۲ ساله همش دعوا دارن ولی بازم خیلی راضیم برعکس خانواده شوهرم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
منم خیلی اذیت شدم بخاطر فاصله سنی کم الانم بزرگ نیستن کوچیکن یکی ۴ ساله و ۲ ساله همش دعوا دارن ولی ب ...

هر چی بزرگتر بشن بهتر می شن

من یه دورانی برای اینکه بچه ام از تنهایی کمتر اذیت بشه شروع کردم بیشتر رفت و امد کنم و مهمونی برم. مدام یا خونه مادرشوهرم بودم یا اونها اینجا بودم. و واقعا هم حاشیه ها اذیتم می کرد! یه روز به این رسیدم که بزار بچه دوم بیارم حداقل اگه قراره زحمت و سختی تو زندگی انجام بدم برای بچه هام باشه که برام می مونند و دلسوزم هستند نه برای ادم هایی که به لحظه ای من راحت کنار می زارند!