2777
2789

تنوع طلبی منظوره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی فلانی تو خوبی ولی من توی زندگی تو ماندگار نیستم و مثل گل ها که زود تموم میشن این رابطه هم زود تموم میشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

طرف داره میگه تو عملکردت بد نبوده (باغبون بدی نیستی) یعنی یه جاهایی خوب کار کردی و نتیجه دادی اما اینو اضافه میکنه که الان اوضاعت خوب نیست چون شرایط عوض شده

یا مثلاً داره میگه تو پتانسیل رو داری ولی الان شرایط جوری نیست که بتونی بهترین کار رو بکنی باید صبر کنی تا “فصل” عوض بشه و دوباره گلهای به درد بخور شکوفا بشن یا اینکه باید گلهای دیگهای رو پرورش بدی که الان فصلشونه! 🌱👩🏻🦯

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

اینکه طرف همیشگی نیست و قرار نیست تا ابد بمونه و....

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

یه سری آدما اومدن که برن

هرچقدرم باغبون خوبی باشی از یک گل خیلی مراقبت کنی اگا مخصوص تابستون باشه زمستون برات نمیمونه

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود