2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم میگه طوری رفتار کنید که همسرتون فکر کنه اگه اذیتتون کنه زود از زندگیش میرید هیچوقت مردا رو از ...

به نظرم این فقط ربط به داشتن استقلال مالی و حق طلاق داره و جز این مرد میگه این همیشه هست و با همه چی میسازه

دیگه بوی خیانت و .. چرت و پرته

چقدر عجیب اینطوری که همیشه شوهرت بهت شک داره

اشتباه متوجه شدی قشنگم

منظورم اینه ک باید بدونه اگه نباشه قطعا هستن کسایی ک ب شما اهمیت بدن و توجه کنن

باید متوجه بشه ک با هر رفتاری کنار نمیاید و اصطلاحا بسوز و بساز نیستید

شَبْز

به نظرم این فقط ربط به داشتن استقلال مالی و حق طلاق داره و جز این مرد میگه این همیشه هست و با همه چ ...

دقیقا

مرد باید بدونه که تو توانمندی، بی نیازی ازش

اما به خاطر عشق و احترام کنارش هستی و به عشق و محبتش نیاز داری

منظورم اینه ک انقدری ب خودتون اهمیت بدید و برسید ک وقتی پاتونو از خونه گذاشتید بیرون پارتنرتون مدام ...

والا من قیافم آشغال تیپم داغون

شوهرم همش فک میکنههمه ب من چش دارن 😂😂😂😂

واقعا پی میرم ک چیز خله

من خودم حس میکنم هیشکی نگاهمم نمیکنه

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
منظورم اینه ک انقدری ب خودتون اهمیت بدید و برسید ک وقتی پاتونو از خونه گذاشتید بیرون پارتنرتون مدام ...

ببخشید ولی مردی که بخواد خیانت کنه زنش داف هم باشه میره دقیقا با یه عنتر بهش خیانت میکنه

مرد هرزه برای خیانتش دلیل نمیخواد و وقتی خیانت میکنه اصلا فکر نمیکنه لو بره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اشتباه متوجه شدی قشنگممنظورم اینه ک باید بدونه اگه نباشه قطعا هستن کسایی ک ب شما اهمیت بدن و توجه کن ...

چرا باید همچین حسی رو تو زندگی صمیمانه و مشترکمون ایجاد کنیم این حرفا چیه میزنی آخه یکی هم نمیدونه شک میندازی تو زندگیشون و از هم زده میشن

بوی خیانت چجوریه

من اصلا منظورم این نیست ک جوری رفتار کنید ک بهتون شک کنه

میگم جوری ب خودتون برسید. انگار آسمون باز شده افتادید زمین

جوری ب خودتون اهمیت بدید ک وقتی نگاتون میکنه ترس از دست دادن داشته باشع ن اینکه تو دلش بگه: کی ب این نگاه میکنه اخه

شَبْز

من اصلا منظورم این نیست ک جوری رفتار کنید ک بهتون شک کنهمیگم جوری ب خودتون برسید. انگار آسمون باز شد ...

یس یس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲