شبز مدیر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 776 عنوان بوی خیانت بدید ولی خیانت نکنید😉 | مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 41 پست تنها راه ی رابطه ایده ال با مردا همینه❤️ شَبْز 1404/10/09 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5798 چقدر عجیب اینطوری که همیشه شوهرت بهت شک داره با منی ؟ من مجردم به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جمله قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون میده
detect عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 2338 نه گلم میگه طوری رفتار کنید که همسرتون فکر کنه اگه اذیتتون کنه زود از زندگیش میرید هیچوقت مردا رو از ... این مفهومی که شما گفتید البته با خیانت فرق داره
123elizabeth عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 5554 نه گلم میگه طوری رفتار کنید که همسرتون فکر کنه اگه اذیتتون کنه زود از زندگیش میرید هیچوقت مردا رو از ... آفرین
khorshiiid___ عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 1800 نه گلم میگه طوری رفتار کنید که همسرتون فکر کنه اگه اذیتتون کنه زود از زندگیش میرید هیچوقت مردا رو از ... به نظرم این فقط ربط به داشتن استقلال مالی و حق طلاق داره و جز این مرد میگه این همیشه هست و با همه چی میسازه دیگه بوی خیانت و .. چرت و پرته
نازلیییی71 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 554 نه گلم میگه طوری رفتار کنید که همسرتون فکر کنه اگه اذیتتون کنه زود از زندگیش میرید هیچوقت مردا رو از ... اصلا همچین چیزی نمیشه ازش برداشت کرد حرف شما درسته ولی عنوان تاپیک اشتباه محض
شبز مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 776 چقدر عجیب اینطوری که همیشه شوهرت بهت شک داره اشتباه متوجه شدی قشنگممنظورم اینه ک باید بدونه اگه نباشه قطعا هستن کسایی ک ب شما اهمیت بدن و توجه کننباید متوجه بشه ک با هر رفتاری کنار نمیاید و اصطلاحا بسوز و بساز نیستید شَبْز
detect عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 2338 به نظرم این فقط ربط به داشتن استقلال مالی و حق طلاق داره و جز این مرد میگه این همیشه هست و با همه چ ... دقیقامرد باید بدونه که تو توانمندی، بی نیازی ازشاما به خاطر عشق و احترام کنارش هستی و به عشق و محبتش نیاز داری
melina_khanum عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2964 منظورم اینه ک انقدری ب خودتون اهمیت بدید و برسید ک وقتی پاتونو از خونه گذاشتید بیرون پارتنرتون مدام ... والا من قیافم آشغال تیپم داغون شوهرم همش فک میکنههمه ب من چش دارن 😂😂😂😂 واقعا پی میرم ک چیز خله من خودم حس میکنم هیشکی نگاهمم نمیکنه اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
کتابخون۱۲۳۴۵ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 8014 درکل زندگی مشترک خیلی پیچیده است بیشتر از یه جمله می خواد تا بتونی یه زندگی خوب و درست رو پیش ببرید
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14159 منظورم اینه ک انقدری ب خودتون اهمیت بدید و برسید ک وقتی پاتونو از خونه گذاشتید بیرون پارتنرتون مدام ... ببخشید ولی مردی که بخواد خیانت کنه زنش داف هم باشه میره دقیقا با یه عنتر بهش خیانت میکنهمرد هرزه برای خیانتش دلیل نمیخواد و وقتی خیانت میکنه اصلا فکر نمیکنه لو بره خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
almasfars عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 50 اشتباه متوجه شدی قشنگممنظورم اینه ک باید بدونه اگه نباشه قطعا هستن کسایی ک ب شما اهمیت بدن و توجه کن ... چرا باید همچین حسی رو تو زندگی صمیمانه و مشترکمون ایجاد کنیم این حرفا چیه میزنی آخه یکی هم نمیدونه شک میندازی تو زندگیشون و از هم زده میشن
شبز مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 776 بوی خیانت چجوریه من اصلا منظورم این نیست ک جوری رفتار کنید ک بهتون شک کنهمیگم جوری ب خودتون برسید. انگار آسمون باز شده افتادید زمینجوری ب خودتون اهمیت بدید ک وقتی نگاتون میکنه ترس از دست دادن داشته باشع ن اینکه تو دلش بگه: کی ب این نگاه میکنه اخه شَبْز
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 36372 من اصلا منظورم این نیست ک جوری رفتار کنید ک بهتون شک کنهمیگم جوری ب خودتون برسید. انگار آسمون باز شد ... یس یس آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲