2777
2789

خیر مخالفم

من به اینکه حس امنیت میگیرم از همسرم اززندگیم لذت میبرم

وازاینکه حس امنیت واطمینان داره نسبت بهم بینهایت احساس فوق العاده ای دارم

این یه قانون تعهد دوطرفس هرزمان خدای نکرده این قانون ازطرف یکیمون نقض شه یعنی نقطه پایان زندگی

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید همچین حسی رو تو زندگی صمیمانه و مشترکمون ایجاد کنیم این حرفا چیه میزنی آخه یکی هم نمیدونه ش ...

عزیزم شما این کارو انجام نده

من نظر شخصیمو گفتم چون حس میکنم این کاملا درسته

ادمی ک ب خودش اهمیت نمیده اطرافیانش هم بهش اهمیت نمیدن

نظر شخصی بندس

شَبْز

از چ لحاظ عزیزم؟

خدا رو باور نداریم و باور نداریم که خدا باید محبت دو نفر رو به دل هم بندازه و خدا باید زندگی رو نگه داره که این حرفها رو میزنیم. من مذهبی هستم. نه اهل آرایش و ....هیچی. شوهرم هم کاملا غیر مذهبی

چهار نفر بهم گفتند راهی که در پیش گرفتی تهش خیانت شوهرته.

به خودت برس ، رو نده به مرد، اینجوری کن، اون جوری کن، تا الان سه تاشون خیانت دیدند و الحمدلله ، ماشاالله من همچنان سالم زندگی می کنم. همیشه همسرم میگه خدا از تو زیباتر نساخته، با این که قیافم کاملا متوسطه، الان هم صورتم پر لک شده. پس برای نگه داشتن مرد ایده آل فقط از خدا بخواهید و راه درست رو برید

خدا رو باور نداریم و باور نداریم که خدا باید محبت دو نفر رو به دل هم بندازه و خدا باید زندگی رو نگه ...

شما همسرت مرد خوبیه

توی هر موضوعی هم کلی استثنا وجود داره

امیدوارم همیشه خوشبخت باشید عزیز دلم❤️

شَبْز

عزیزم شما این کارو انجام ندهمن نظر شخصیمو گفتم چون حس میکنم این کاملا درستهادمی ک ب خودش اهمیت نمیده ...

آدم هر نظر شخصی رو تو یه جای عمومی عنوان نمیکنه بعد هم اهمیت دادن به خودمون با اون چیزی که شما میگید کاملا متفاوت هست

بوی خیانت چجوریه

😂👍

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ینی چجوری برسیم آرایش کنیم دلبری کنیم از مردای کوچه خیابون؟!

طرز فکرتون چرا اینطوریه؟

فک کنم همتون با سیبیل و چادر میرید بیرون ک رسیدن ب خودتون رو ب معنای دلبری از مردای غریبه برداشت کردید

متاسفم براتون

شَبْز

2790
2778
2791
2779
2792