2777
2789
عنوان

داستان ترسناککککک واقعیت

154 بازدید | 26 پست

دیشب با عمم حرف میزدیم رسیدیم به این حرفا

گفت یه خانمی از این تعریف کرده که خونشون یه طاقچه داره که هرچی میذارن رو اون طاقچه بلافاصله میوفته و میشکنه اون خانم گفته بود برا اینکه یه روحی تو خونمون هر بعد از ظهر میشینه رو اون طاقچه

گفت اون روح عاشق زنه میشه و میگه اصلا نباید بری سمت شوهرت و اینا

گفت یه روز با شوهرم نشستیم اون روحه شوهرمو برده بالا کوبونده زمین و مرده گفت همه فک میکنن شوهرم سکته کرده هرچی میگم این روحه اینجوری کرده کسی باور نمیکنه

بعد گفت اون روح گفته اگه بری شوهر کنی بچه هاتو میکشم فلانتون میکنم بعد خانمه گفته بود از دست این همیشه خونمون تمیزه همیشه غذامون آمادس

بعد وقتی تحقیق کرده بودن فهمیده بودن خیلی وقت پیش مرد این خونه خودشو دار زده و این روحشه داخل خونه😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون روح نبود چیز دیگ بود

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

گفت اون روح همش تحدیدمون میکنه میگه بچه هاتممثل شوهرت میکشم

بهش بگو تو یوتیوپ. کلیپ استاد کاوه در مورد حصار کردن خونه رو ببینه و انجام بده

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!