2777
2789
عنوان

داستان ترسناککککک واقعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شوهرشو کشت ؟

اره گفت یه روز با شوهرم حرف زدم اون روح اومده پشت سر شوهرم تا اومدم چیزی بگم شوهرمو برده بالا کوبونده به زمین و فوت کرده

بعد گفت همه فکر میکنن شوهرم سکته کرده کسی حرفامو باور نمیکنه

بهش بگو تو یوتیوپ. کلیپ استاد کاوه در مورد حصار کردن خونه رو ببینه و انجام بده

تازه گفتتته بود که حتی دعا نویس آوردیم تو خونه هرکاری کردیم رفتیم پیش هرکی گفته این یه چیزی بیشتر از جن و روحه هیچی روش تاثیر نداره

میشه تعریف کنی

شوهرش شب کار بود اغلب میگفت شکل شوهرش میومد کنارش وسایل خونه جاذبه جا میکن شیر آب باز میکرد برا خاموش روشن میکرد خیلی اذیت بود تهدید کرد بودنش ولی خوب بالاخره موفق شد خونه بفروشم رفتن جای دیگ راحت شدن

اره گفت یه روز با شوهرم حرف زدم اون روح اومده پشت سر شوهرم تا اومدم چیزی بگم شوهرمو برده بالا کوبوند ...

چطور تشخیص ندادن که سکته بوده یا ضربه مغزی ؟ شایدم بنده خدا در حین کوبیدگی از ترس سکته هم کرده

تا حالا فکر نمیکردم روح های سرگردون بتونن آسیب فیزیکی به آدمها بزنن🙁

تازه گفتتته بود که حتی دعا نویس آوردیم تو خونه هرکاری کردیم رفتیم پیش هرکی گفته این یه چیزی بیشتر از ...

ببین یه کارهای قبلا تو خونه انجام شده که حصارهای که هر خونه داره که جن و روح نتواند از اون حصار رد بشن و وارد دنیای ما بشن ضعیف شده. اگه دوباره این حصار قوی بشه نمی تونند وارد دنیای این خونه بشن

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

شوهرش شب کار بود اغلب میگفت شکل شوهرش میومد کنارش وسایل خونه جاذبه جا میکن شیر آب باز میکرد برا خامو ...

فکر کنم بعضی زنا تنها میشن یه چیزی...اذیتشون میکنن خودمم اینجوریم