گرلین مدیر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3769 عنوان امروز داف ندیدم حالم بده🐬 | مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 99 پست توقع نداشتم تو یه منطقه گرون هیچ دافی وجود نداشته باشه🐬داف خونم کم شده 🤡 باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️ 1404/10/09 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گرلین مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3769 منطقه های گرون دختراش برای مناسبت ها دافن نه پیاده روی تو خیابون 😃 اتفاقا همیشه اونجا میرم دلم وا میشه ولی امروز وحشتناک بود باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️
اوژنی_ژنرال؛ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 3658 خوشگلای بالاشهر اکثرا همه عمل و ژلشون پیش بهترین دکتر و گرون ترین دکتر بوده و زمینشو هم داشتن قیافشو ... همونا هم قشنگ نیستن نهـصدوچهـارده `
گرلین مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3769 خوشگل ژلی یا نچرال ؟ بسریا ژلین ولی افتضاحن افتضاحمن داف خوش سلیقه میخوام🤣😭 باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️
پیشی_ملوس_گوگولی عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3728 همونا هم قشنگ نیستن نمیگم همشون ولی توشون خوشگل زیادهه بیا حسودی نکنیم😂من هر سری میرم فقط میرم نگاه کنم لذت ببرم با اینکه دخترم😂😂 دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
گرلین مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3769 تو سایت نمیشه حمل کرد 🗿ایشالا سری بعد باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️
اوژنی_ژنرال؛ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 3658 بسریا ژلین ولی افتضاحن افتضاحمن داف خوش سلیقه میخوام🤣😭 داف خوش سلیقه همون نچرالا نهـصدوچهـارده `
اوژنی_ژنرال؛ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 3658 نمیگم همشون ولی توشون خوشگل زیادهه بیا حسودی نکنیم😂من هر سری میرم فقط میرم نگاه کنم لذت ببرم با این ... کیلو کیلو ژل حسودی نداره کههیچی به صورت استخونی نمیرسه نهـصدوچهـارده `
دل_آبی عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 3351 اتفاقا همیشه اونجا میرم دلم وا میشه ولی امروز وحشتناک بود متاسفم بابت تجربه تلخت.هزینه ها بالا رفته دافیا پول اسنپ ندارن. اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
پیشی_ملوس_گوگولی عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3728 کیلو کیلو ژل حسودی نداره کههیچی به صورت استخونی نمیرسه بالاشهریا کجا کیلو کیلو ژل میزنن اینی ک میگی پلنگیا سر چهار راهن ارایشگاه ژل میزننیه پیچ دکتر زیبایی دارم بالاشهره تهرانهاصن قبل و بعد و من متوجه نمیشم😂😂انگار اب میزنهتازه خدااا تومنم میگیره فقط بلاگرا و پولدارا و بازیگرا میرن پیشش دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
گرلین مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3769 نمیگم همشون ولی توشون خوشگل زیادهه بیا حسودی نکنیم😂من هر سری میرم فقط میرم نگاه کنم لذت ببرم با این ... اینقدر خوبن میشه قورتشون داد باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️
گرلین مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3769 متاسفم بابت تجربه تلخت.هزینه ها بالا رفته دافیا پول اسنپ ندارن. 🗿نه اکثرا سوار بنز و بوگاتین باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️
اوژنی_ژنرال؛ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 3658 بالاشهریا کجا کیلو کیلو ژل میزنن اینی ک میگی پلنگیا سر چهار راهن ارایشگاه ژل میزننیه پیچ دکتر زیبایی ... چرا میخوای نظری که داری رو به من تحمیل کنی ؟خب من خوشم نمیاد چه بالاشهری چه پایین شهری چه دکتر خوب ، چه دکتر بدچه ژل کم چه ژل زیاد نهـصدوچهـارده `