2777
2789
عنوان

امروز داف ندیدم حالم بده🐬

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 97 پست
منطقه های گرون دختراش برای مناسبت ها دافن نه پیاده روی تو خیابون 😃

اتفاقا مناطق بالا و گرون البته اصالت داره ن اونایی ک پدرشون قا...چ..اق...چی یا دزد یا خلا....فکا .ر پولدار شدن و رفتن بالا نشین شدن خونشون رو تغییر دادن تیپشون رو تغییر دادن ماشینشون هم ولی ذاتشون و فرهنگشون رو نتونستن تغییر بدن و دخترا و خانماشون تیپا و ارایشها و جراحی های زیبایی انجام دادن و با تیپ بد تو خیابون میرن و ادای پولدارا و با شخصیتا رو در میارن در حالی ک در نوع رفتار و صحبتشون طرف مقابلشون متوجه میشن ک وای چقدر فیس و افاده و بی فرهنگ هستن بقیه ک اصالت دارن و ی شبه پولدار نشدن تیپشون معمولی ارایششون معمولی و اتفاقا اصلا وانمود نمیکنن ک پولدار هستن ادای با کلاسی در نمیارن و وقتی باهاشون صحبت میکنی میبینی چقدر متین و با شخصیت و در عین حال چقدر ساده و با حیا هستن ک ادم احساس میکنه ی شخص مودب روبروشون داره صحبت میکنه و وقتی خرید میرن اهل چونه زدن هستن در حد تعادل و اصلا هم راحت برای هر قیمتی کارت نمیکشن و اتفاقا لباسها و کفش هاشون در عین حالی که معقوله ولی زیاد اهل مارک نیستن.و برعکسش اونی ک ی شبه ب پول رسیده خرید میکنه لباس و پوشاکی که فقط ی مارک بهش چسبوندن ولی همون کفش و لباس معمولی بازاره که بهشون ب اسم مارک میندازن و خیلی راحت کارت میکشن در حالی ک فروشنده ب اسم مارک بودن چند برابر بهشون ا..ند..اخ..ته و بعداز رفتنشون فروشنده و دوستاش و شاگردشون ک تو مغازه هستن کلی میخندن ک در روز دهتا از این مشتریهای خل و مشنگ داشته باشیم نونمون روغنه.و وقتی فروشنده میگه ۱۰تومن خیلی راحت کارت رو میده و میگه ۱۰۰هم برای شاگرد بکشین.اینه فرقه بالا نشینا.البته من اسم پایین نشین نیووردم پایین نشینا هم با اصالت خیلی خیلی زیاد دارن و دقیقا مثل همون با اصالتای بالا رفتار میکنن منتها پول کمتری دارن رفتار خب شخصیت خوب.حالا مابین اینا همون بی اصالتا هستن ک ب شکل پلنگ میبینی ولی کفتار هم نیستن.من توهین خدا نکرده ب اونایی ک ب خودشون میرسن وجراحی زیبایی میکنن نکردم.چون خدا خودش هم زیبایی رو دوس داره و انسان از هر طریق زیبا بشه خدا پسندانه هست ولی زیاده روی و ادا دراوردن دیگه نه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🗿تو خیابون و کلینیک یعو سبز بشم بگم با من دوست میشد?

حالا با یکیش دوست شو

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

🗿امضا میدی یادگار بمونه

🫆امضا چیزی نیست که اثر انگشت میدم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خوشم میاد ذهنت اصلا اون طرفا نمیره😂

چون پسر خوبیم😂😂😂

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔