منطقه های گرون دختراش برای مناسبت ها دافن نه پیاده روی تو خیابون 😃
اتفاقا مناطق بالا و گرون البته اصالت داره ن اونایی ک پدرشون قا...چ..اق...چی یا دزد یا خلا....فکا .ر پولدار شدن و رفتن بالا نشین شدن خونشون رو تغییر دادن تیپشون رو تغییر دادن ماشینشون هم ولی ذاتشون و فرهنگشون رو نتونستن تغییر بدن و دخترا و خانماشون تیپا و ارایشها و جراحی های زیبایی انجام دادن و با تیپ بد تو خیابون میرن و ادای پولدارا و با شخصیتا رو در میارن در حالی ک در نوع رفتار و صحبتشون طرف مقابلشون متوجه میشن ک وای چقدر فیس و افاده و بی فرهنگ هستن بقیه ک اصالت دارن و ی شبه پولدار نشدن تیپشون معمولی ارایششون معمولی و اتفاقا اصلا وانمود نمیکنن ک پولدار هستن ادای با کلاسی در نمیارن و وقتی باهاشون صحبت میکنی میبینی چقدر متین و با شخصیت و در عین حال چقدر ساده و با حیا هستن ک ادم احساس میکنه ی شخص مودب روبروشون داره صحبت میکنه و وقتی خرید میرن اهل چونه زدن هستن در حد تعادل و اصلا هم راحت برای هر قیمتی کارت نمیکشن و اتفاقا لباسها و کفش هاشون در عین حالی که معقوله ولی زیاد اهل مارک نیستن.و برعکسش اونی ک ی شبه ب پول رسیده خرید میکنه لباس و پوشاکی که فقط ی مارک بهش چسبوندن ولی همون کفش و لباس معمولی بازاره که بهشون ب اسم مارک میندازن و خیلی راحت کارت میکشن در حالی ک فروشنده ب اسم مارک بودن چند برابر بهشون ا..ند..اخ..ته و بعداز رفتنشون فروشنده و دوستاش و شاگردشون ک تو مغازه هستن کلی میخندن ک در روز دهتا از این مشتریهای خل و مشنگ داشته باشیم نونمون روغنه.و وقتی فروشنده میگه ۱۰تومن خیلی راحت کارت رو میده و میگه ۱۰۰هم برای شاگرد بکشین.اینه فرقه بالا نشینا.البته من اسم پایین نشین نیووردم پایین نشینا هم با اصالت خیلی خیلی زیاد دارن و دقیقا مثل همون با اصالتای بالا رفتار میکنن منتها پول کمتری دارن رفتار خب شخصیت خوب.حالا مابین اینا همون بی اصالتا هستن ک ب شکل پلنگ میبینی ولی کفتار هم نیستن.من توهین خدا نکرده ب اونایی ک ب خودشون میرسن وجراحی زیبایی میکنن نکردم.چون خدا خودش هم زیبایی رو دوس داره و انسان از هر طریق زیبا بشه خدا پسندانه هست ولی زیاده روی و ادا دراوردن دیگه نه....
🗿تو خیابون و کلینیک یعو سبز بشم بگم با من دوست میشد?
حالا با یکیش دوست شو
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.