2777
2789
عنوان

مچ گیری از شوهرم خیلی مهمه لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 15166 بازدید | 407 پست
الکی خودتو درگیر نکن مردا همشون هولنیه مرد خوب یه مرد بد هست که هنوز لو رفته، یا هنوز آب ندیده وگرنه ...

آفرین شیطون که بیکار ننشسته و مردها خودکنترلی پایینی دارن

زندگیتو تباه نکن استاتر

فقط از خدا بخواه که همسرت به راه راست هدایت بشه

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکانت نزن .امتحانش نکن . باغچه را بیل بزنی یه کرم توش پیدا میشه . بعدم میفهمه تویی میاد ب خودت انگ میزنه . ب روش بیار من دیدم باور کن دیگه اینکارا نمیکنه ب خوبی بگو . بگو دوست داری من ریپلای مردها بزنم ؟ میگه نه بعد بگو منم دوست ندارم تو اینکارا کنی . زندگیتو خراب نکن . رو شوهرتا باز نکن

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

اینجوری که ی عزیزم به طرف بگه شما صد دفه میمیری و زنده میشی راه خوبی نیست از در محبت وارد شو تا میتونی خرش کن ازش پول بگیر بخدا سیاست داشته باشی تمام زندگیش و بالا میکشی فقط یکم زرنگی میخواد

آره. یه دفعه تو گوشیش چیزی دیدم سر و صدا کردم همه رو پاک کرد مدرکی نموند.هم میخوام مدرک جمع کنم هم پ ...

حتما حتما اول حداقل ۱۰۰ تا فالور و فالوینگ جمع کن

بعدا بهش درخواست بده

عکس استوری کن بذار خودش ریپلای کنه

تو ریپلای بکنی شک میکنه

براش تو چت ها وویس بفرست با صدای دوستت که شک نکنه

بعدشم عکس از دخترای خودمون نذاری

عکس دختر خارجی شبیه ایرانی ها بذار مثلا عربا یا ترکای ترکیه

یا کلا بده برات هوش مصنوعی بسازه

میخوام همهی پولایی ازم گرفته بگیرم بعد اسکرینا رو بفرستم برای خودم بگم یه اکانت غریبه اینا رو برام ف ...

ببخشید ولی رک میگم بهت

تو اگر خیلی عرضه داشتی

حقوقت رو ۱۲ سال نمی دادی دست این آقا

فیلم ترکی که نیست زندگی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊