2777
2789
عنوان

مچ گیری از شوهرم خیلی مهمه لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 15154 بازدید | 407 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=405393058]😂😂😂خدا خفت نکنه[/QUOTEواقعا چ آسمون ریسمون دوخت نکهاونم داد یاد ی کارتون افتادم ک ی مرد فقیر بود می خواست با ته مونده های دبه عسل خرید وفروش کنه😂😂😂😂

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
هر غلطی میخواد بکنه. ازش خیلی وقته دل بریدم. فقط میخوام پولی که این دوازده سال ازم چاپیده پس بگیرم و ...

برای پول هم میتونی اگه دوست یا فرد قابل اعتمادی داری که اون اسم فامیلشو نمیشناسه

با اسم مشابه اون بری

و پولو بزنه به کارت اون و دوستت اجازه بده از کارتش استفاده کنی یا کلا در اختیارت باشه

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

به نظرم جا ضمیمه سازی واسه خیانتش سعی کن بیشتر بهش نزدیک بشی و رابطتون رو صمیمی تر کنی

اینکه چرا اینکارو میکنه یا چه خلعی حس میکنه که تمایل با گفت و گو با دیگران داره رو بفهم

اگه دیدی صرفا از رو هوس و هیزیه همین کاری ک خودت نوشتی رو انجام بده و دهنش رو سرویس کن

به نظرم جا ضمیمه سازی واسه خیانتش سعی کن بیشتر بهش نزدیک بشی و رابطتون رو صمیمی تر کنی اینکه چرا این ...

کسی که خیانت میکنه رو نمیشه درست کرد

آدمایی بودن که با بدترین روابط خیانت نکردن

و آدمایی هستن که با بهترین روابط باز هم بهونه ای برای خیانت جور میکنن

[QUOTE=405393058]😂😂😂خدا خفت نکنه[/QUOTEواقعا چ آسمون ریسمون دوخت نکهاونم داد یاد ی کارتون افتادم ...

انیدوارم آسمون ریسمونای من یه روزی به کارت نیاد. یه روزی اینجا کسی تاپیک خیانت میدیدم مسخره میکردم که به سر خودم اومد. خدا میگه نمیرد کسی که بندهی منو مسخره میکنه مگر اینکه خودش به همون بلا گرفتار بشه

به نظرم جا ضمیمه سازی واسه خیانتش سعی کن بیشتر بهش نزدیک بشی و رابطتون رو صمیمی تر کنی اینکه چرا این ...

هرچقدر هم که این خانم سعی کنه ایشونو درست کنه

این آقا درست نمیشه🙂

از روی هوسه.آدمی که مثل شمر بالا سر منه که حتی دعوا میگیره چرا با دلمادتون سلام علیک میکنی، خودش اینطوری پس هیزه ذاتا

چقد واردی شما بعد الان من اکانت بسازم با شماره ی خودم شوهرم میفهمه؟

میتونی با ایمیل بسازی اصلا

و نه تا وقتی که اجازه ندی سایت یا اینستات به مخاطبینت دسترسی پیدا کنه متوجه نمیشه

خصوصا اگه اکانا فیک باشه کلا متوجه نمیشه

مرد های خیانت کار هم عموما خودشون آیکیو پایینی دارن