2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهر کنم از این خونه برم

137 بازدید | 14 پست

از ۱۴ سالگیم دارم کار میکنم تا الان که ۱۹ سالم شده

دیگه از کار کردن خسته شدم

از خیانتای مادرم و روانی شدن خودم

متنفر شدن خودم از خونه و خانوادم خسته شدم

از بدهنی و بی آبرویی مادرم خسته شدم

از این من کار میکنم من جون میکنم اما اختیار خرج کردن پول خودمو ندارم خسته شدم

از اینکه انقد شرایط مزخرفی ام

از اینکه حتی تو کلاس پنجم مامانم منو صیغه دوست بابام کرد،بابام نمیدونست

بهم گفت قرآن میخونه بگو بله،واسه اینکه بهمون پول بده..

بعد من از دست مرده فرار کردم ...

بعد ها به مامانم گفتم چرا اینکار باهام کردی گریه کرد گفت حلالم کن

از اینکه به هرکس وابسته شدم زد تو پرم خسته شدم

از اینکه با آدمی وارد رابطه شدم که انقد بازی روانیم داد و در آخر رفت که ۵ کیلو کم کردم از خودم متنفر شدم قبح همه چیز برام ریخته موهام سفید شد یک شبه

مثل آدمای عقده ای شدم واقعا عقده ای شدم

از خودم میترسم از خودم بدم میاد

از افکارم از همه چیم....فراری ام

خسته شدم از همه چی

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش صیغه کردی رابطه هم داشتید؟

نه میخواست بمن دست بزنه من فرار کردم رفتم کوچه من نمیفهمیدم دعا یعنی چی

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بابات مگ میشه نفهمه این همه بلایی ک سرت آورد را

بابام اون مدت کمپ بود اعتیاد داشت الان پاک شده مغازه داره وضعش خوب شده

بابام آدم بدی نیست

مادرته یا دشمن خونیت؟ حق داری برو تراپی مطمئنم روح و روانت بهم ریخته سعی کن قوی باشی واز پس مشکلات ب ...

حس میکنم روانی شدم

از دست این پسره هم خیلی شکست خوردم

بابام اون مدت کمپ بود اعتیاد داشت الان پاک شده مغازه داره وضعش خوب شده بابام آدم بدی نیست

وقتی تو صیغه اون شدی به مادرت هم اون آقا محرم شده

شاید برای خودشون این. کار را کردن

وقتی تو صیغه اون شدی به مادرت هم اون آقا محرم شده شاید برای خودشون این. کار را کردن

من کلاس پنجم بودم اصلا نمیدونستم یعنی چی بمن گفت این رو من میگم تو بگو بله که من اومدم خونتون راحت بتونی روسریت رو در بیاری

ولی میخواست بهم دست بزنه من گفتم بله

بابامم نبود

وقتی تو صیغه اون شدی به مادرت هم اون آقا محرم شده شاید برای خودشون این. کار را کردن

اون محرم با اون محرم فرق داره. به نظرت آدمهای کثیف محرم و نامحرمی براشون مهمه. تازه میگه مادرم خیانت میکنه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭