2777
2789
عنوان

میخوام برم سرکار بیاین

216 بازدید | 13 پست

من بابام یه عقایدی داره

میگ ک جامعه خرابه اجازه نمیدم بری تو فروشگاه و... کار کنی

تنها گزینه ک میمونه خانه بازیه چون خودش پیشنها داده ولی من دیگ مث قبلا حوصله بحث با مادر و پدرا رو ندارم

میخوام برم لیرز اموزش ببینم

درامد داره ؟

کار هست ک برم اموزش ببینم ؟!

اپراتور لیزر یه درامد خیلی معمولی مث باقی کارهای عادی داره ولی دوستم میرفت خیلی سرپا بود یمدت دیگه واریس نزدیک بود بگیره خونه استراحت بود ی ک روز

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

منم بابام سخت گیره ولی یجا فروشندگی پیدا کردم میشناخت طرف رو رفتم الانم یجا نزدیک خودش احتمالا کار کنم ی مدتم خیاطی رفتم ک همه زن جز ی نفر

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اپراتور لیزر یه درامد خیلی معمولی مث باقی کارهای عادی داره ولی دوستم میرفت خیلی سرپا بود یمدت دیگه و ...

فقط میخوام سرگرم باشم دوست ندارم همش ول بچرخم

بنظرت چی برم ک هم درامد داشته باشه و همیشه کار باشه؟

خیاطی علاقه ندارم

فقط میخوام سرگرم باشم دوست ندارم همش ول بچرخم بنظرت چی برم ک هم درامد داشته باشه و همیشه کار باشه؟خی ...

اره خوب نبود خیاطی

دانشگاه نمیری?

هرچی علاقه داری برو یاد بگیر دوره ببین کاراموزی برو

اره خوب نبود خیاطیدانشگاه نمیری?هرچی علاقه داری برو یاد بگیر دوره ببین کاراموزی برو

الان رفتم سرچ کردمـ حقوق لیزر تا 50 میلیون هست

عزیزم میدونی دوستتون حقوقش چقد بود ؟

کنکوریم

الان رفتم سرچ کردمـ حقوق لیزر تا 50 میلیون هست عزیزم میدونی دوستتون حقوقش چقد بود ؟ کنکوریم

اون اپراتور ساده بود در حد ۸ ۱۰ اون شاید منظور کلینیک هست

فقط میخوام سرگرم باشم دوست ندارم همش ول بچرخم بنظرت چی برم ک هم درامد داشته باشه و همیشه کار باشه؟خی ...

آرایشگری هم خوبه

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

من فروشگاه کار کردم به شدت محیط خرابی داره ۲ ماهه دراومدم

ولی حقوقش خوبه فروشگاه هفت خوبه نسبتا محیطش صندوقدار خوبه تو فروشگاه نسبتا چیدمان افتضاحه یعنی هر کس و ناکس باهات لاس میزنع یکم بر و رو داشته باشی اپراتور لیزرم کار کردم محیطش فقط خانومان خوبه ولی خوب چندشم میشد نمیتونم بازش کنم درآمدش پایینه تا راه بیفتی اگه تمام وق نری ۵ تا ۸ میفته من مهماندار رستوران سنتی بودم رسما صاحبکارم میگف عشوه بیا برای مشتری یه سری حقوقمو زیاد کرد چون پسره اومد گفت من برای شما اومدم صاحبکارم شنید همیشه ام میگف دیدی جلوی ماشین خارجی یه داف میزارن چقد فروش و میبره بالا رستوران اسمو رسم داریم بود تنها جایی که محیطش اگه دقت کنی میتونه خوب باشه سالن زنانس با داروخونه من کار کردم چون شلوغ بود کسی مشکلی برام پیش نیاورد بهترین گزینه همونه

من فروشگاه کار کردم به شدت محیط خرابی داره ۲ ماهه دراومدم ولی حقوقش خوبه فروشگاه هفت خوبه نسبتا محیط ...

من الان ۲۳ سالمه از ۱۶ سالگی کار کردم خیلی جاها کار کردم و فقط میتونم بگم آدم با تحصیلات بره یه جا کار کنه یا مهارت آرایشگری یاد بگیره مثل رنگ و اکستنشن مژه و اینا بره کار کنه هر جایی نره کار کنه من درسمو به خاطر کار کردن ول کردم به مقدار طلا دارم الان با پول کارم خریدم لوازم آرایش مارک زدم به صورتم رسیدم ولی پشیمونم درس نخوندم امسال شروع کردم برای دری خوندن و کنکور تا ۲۶ ام طول بکشه پشت میمونم