2777
2789
عنوان

کات کردم ولی مامانش زنگ زده بهم

233 بازدید | 26 پست

دیشب باهاش کات کردم از همه جا بلاک کردم

چهار سال دوست بودیم و تازه اومده بودن خواستگاری

چون به شوخی از شام دادن و پذیرایی مون ایراد گرفت فهمیدم آدم بیشعور و نمک نشناسیه قید همه روزای خوب مون رو زدم حتی گفت خواستگاری شام ندی دیگه آبرو مون بره به شوخی گفتا ولی نمی تونم ببخشم حق داشتم؟

دیشب که خواب بودم مامانش دو بار بهم زنگ زده بود حالا نمیدونم خودش بوده چون با خط خودش بلاکه یا مامانش به مامانش زنگ بزنم؟ زن خوبیه دوسش دارم ولی زنگ بزنم نمیدونم چی بگم با خودشون میگه مگه مسخره بازیه زده زیر همه چی ولی من خیلی دلم از حرف پسرش شکسته خیلی بیشعوره فقط بلده غرورم رو خورد کنه

مگه پذیراییتون چی بود؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت افتخار میکنم اینقد نکته سنج و قوی هستی . بعله حق نداشته شوخی کنه

هزین مردا ک با تو و خانوادت شوخی میکنن بعد جرات نداری اسم خانواده خودشونو بیاری

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

شک نکن بهترین کاری و کردی در حق خودت که میتونستی .

نشون بده که تو هر شرایطی ارزش و احترام خودت و خانواده ت مهم ترینه برات .

اصلا بگو مگه شب خاستگاری باید شام کوفت میکردید ؟

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

شک نکن بهترین کاری و کردی در حق خودت که میتونستی .نشون بده که تو هر شرایطی ارزش و احترام خودت و خانو ...

اصلا منم اولین باره میشنوم

استارتر بدشانسه مثل من

بخدا پسره میره دختر فقیر میگیره ی جوری حلوا حلوا ش میکنه انگار ملکه هست

ولی ماهایی ک معمولی هستیم تازه ازمون توقع بی جا دارن

اصلا منم اولین باره میشنوماستارتر بدشانسه مثل منبخدا پسره میره دختر فقیر میگیره ی جوری حلوا حلوا ش م ...

همیشه خودتون و بالا بگیرید .

به آدمهای بی ارزش راضی نشید .

من با یه خانواده ی پست فطرت وصلت کردم با اینکه میدونستم نه خودش درسته نه خانواده ش

زندگی مو نابود کردن

قدر خودتونو بدونید .

پسرا ارزش عشق و عاشقی و از خودگذشتگی شمارو ندارن

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

بچه ها این تاپیکو گزارش بزنید

اسی تاپیک میزنه ولی جواب هیچ کسو نمیده😏😏😏😏😡😡😡😐😐😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اگه نمیخوای واقعا و به هیچ عنوان ادامه بدی زنگ نزن ولشولی اگه دوست داری برگرده حتی یه درصد دلت پیش ا ...

اگه مامانش زنگ زد دوباره چی بگم؟ مامانش رو دوست دارم دلم نمیخواد بی احترامی کرده باشم