یکی میگه بدرد نمیخوره هوش مصنوعی جاشو میگیره یکی میگه درآمد چندانی ندارم یکی هم میگه برو آینده داره اشباع هم نمیشه من الان چه غلطی بکنم کسایی که در این زمینه اطلاعات دارن کمک کنن
هوش مصنوعی هرگز جای برنامه نویس رو نمیگیره حالا یک نفر برنامه نویس در مقابل شرکت های بزرگ برنامه نویسی مثل یه قطره ی اب درون یه اقیانوسه اگه میخاست اتفاقی براش بیوفته اول اون شرکتها تعطیل میشدن بعدشم آمارها نشون میده از چهارسال پیش که هوش مصنوعی شدیدا وارد عرصه ی عموم شده نه تنها درامد برنامه نویسی کم نشده بلکه حدود 5 برابر بیشتر شده تقاضای مشاغل برنامه نویسی هم افزایش داشته
درامدش هم خیلی خوبه نسبت به مشاغل دیگه ولی یه مسئله هست اینه که برنامه نویس شدن کار هرکسی نیست بخاطر همین درامدش هم زیاده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرسی از راهنماییت آره میدونم خیلی سخته دیگه باید ببینم از پسش بر میام یا نه بنظرت برا یادگیری مقدمات ...
هیچ کدوم
نه جاوا اسکریپت زبان مناسب برای شروع برنامه نویسیه
نه یوتیوب منبع به درد بخوری برای شروعه
البته یوتیوب رو یه ادم حرفه ای برای یادگیری سریع یه چیزی استفاده کنه عالیه ولی برای مبانی که شما مغزتون داره شکل میگیره به نظرم خوب نیست چون گیج تر میشی