2777
2789
عنوان

طبیعیه مو توی یک هفته سفید بشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 33 پست
برو سرکار برای خودت خانوم خودت باش متاهلی واقعا سخته مخصوصا این دوره زمانه ادم خوب خیلی کم هست💔

آزمون دادم و حتی مصاحبه هم رفتم قرار بود آخر خرداد ماه مدارک تکمیلی بدم ک جنگ ۱۲روزه همه چی رو خراب کرد گفتن دست نگه دارید نمیدونم چرا زنگ نمیزنن الان

۲تا آشنا گردن کلفت داشتم یکیشون بازنشست شد اون یکی از پست و مقامش جابه جا شد دیگه خرش نمیره ب قولی

خوشبحالت من هنوز خیلی مونده سی سالم بشه جلو موهام تو چندماه فقط بیشتر از ده بیست تا موی سفید دیدم 💔

شاید ارثی هست جانم من برادرزاده شوهرم ۱۴ سالشه نصف موهاش سفیده

ای غرق در هزار غم بی دوا وطنم وطنم وطنم💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز وارد ۲۵ نشدم چن روز دیگه تولدمه تازه

و یه سوپرایز زیبا شدم قبل تولد😂

تو آینه دیدم ۵ تا تار همزمان سفید شده همشم تازه شده بود تار کوتاه بود یا تهش رنگی بود هنوز اصن خیلی حالم گرفته شد من تازه داشتم با رنگ موهام حال میکردم مشکیه ولی ته مایه قهوه ای خرمایی داره تو نور خیلی خوشکله من از موهام خوشم نمیومد زیاد تا اومدم یکم ازش لذت ببرم اینجوری خورد تو ذوقم🫠

شوهرم میگه میترسم این کارمم از دست بدم و اینکه اونجوری باید ۲۴ ساعت سرکار باشم و ... 😐 چطور عزیزم؟ ...

نه کار که سراغ ندارم

ولی دیدم کسانی که رفتن خونه سرایداری و شرایطشون یه کم بهتر شده.

البته سرایدار مدرسه بودن...

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

اره چرا نشه من به خاطر فوت عزیزم چند تار مو سفید کردم تو ی هفته

خدا رحمتشون کنه عزیزم براشون صلوات فرستادم منم بعد از فوت مامانم به شدت داغون شدم و از بین رفتم و هیجوره دیگه چاق نمیشم 🤦🏻♀️

من هنوز وارد ۲۵ نشدم چن روز دیگه تولدمه تازه و یه سوپرایز زیبا شدم قبل تولد😂تو آینه دیدم ۵ تا تار ه ...

فدای سرت سفیدم خوشگله انگار مش کردی🤭 تولدت مبارک گلی💐

نه کار که سراغ ندارمولی دیدم کسانی که رفتن خونه سرایداری و شرایطشون یه کم بهتر شده.البته سرایدار مدر ...

اره فامیل دامادشون سرایدار مدرسه بودن خیلی اوضاعشون بهتر شده بود واقعا به نسبت حقوق خودم شوهرم ۴۰ تومنم بدن زندگیمون خیلی بهتر میشه هنوز قطعی نیست میترسیم بریم بگن ضامن بیار و چند روز بعد خبر میدیم و اخه ما کرمانشاهیم

اره فامیل دامادشون سرایدار مدرسه بودن خیلی اوضاعشون بهتر شده بود واقعا به نسبت حقوق خودم شوهرم ۴۰ تو ...

اگه شوهرت میتونست چند روز مرخصی بگیره از کارش و برید پرس و جو کنید خیلی خوب میشد

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

آزمون دادم و حتی مصاحبه هم رفتم قرار بود آخر خرداد ماه مدارک تکمیلی بدم ک جنگ ۱۲روزه همه چی رو خراب ...

فعلا برای اینکه بیکار نمونی برو جایی دیگه مشغول شو که سرت گرم بشه عزیزم مخصوصا اگر تهرانی انشاالله که موفق باشی💖

اگه شوهرت میتونست چند روز مرخصی بگیره از کارش و برید پرس و جو کنید خیلی خوب میشد

میتونه مرخصی بگیره ولی تهران اونم حاشیه تهران فقط خواهرمو دارم که باهم قهریم شوهرمم اصلا اهل ریسک نیست 🥹

اره من توی چند روز نصف موهام سفید شدو توی یک هفته سه تا دندونم افتاد کاملو ایمپلنت کردم

باز خوبه تونستی ایمپلنت کنی من دندون های عقبم کامل خالیه همه رو کشیدم🤦🏻♀️

میتونه مرخصی بگیره ولی تهران اونم حاشیه تهران فقط خواهرمو دارم که باهم قهریم شوهرمم اصلا اهل ریسک نی ...

اخه ریسک نیست عزیزم

فقط یه سفر کوتاهه. میرید بررسی میکنید، اگه شرایط اوکی بود که همه چی درست میشه.

خونه ی کسی هم لازم نیست بری مسافرخونه زیاده

فدای سرت سفیدم خوشگله انگار مش کردی🤭 تولدت مبارک گلی💐

مرسییی زیباا😍

موی سفید یه خوبی داره (البته اگه خلافش ثابت نشه😂)

خیلی قوی و محکم هس نه موخوره میزنه نه میریزه و سرعت رشدشم زیاده انگار

موهای من شکننده هست و موخوره خیلی میزنه ولی ماشالا تارهای سفیدم حتی وقتی میکنم زودی رشد میکنه و با قدرت ادامه میده😂🤍