2777
2789
عنوان

طبیعیه مو توی یک هفته سفید بشه❓️

150 بازدید | 33 پست

در عرض یک هفته از غصه و فکر و خیال خیلی خیلی زیاد موهای سرم چند تارش سفید شده البته سمت فرق سرم سفید داره ولی جلوی موهام نداشت الان جلوش چند تار سفید شده ۳۲ سالمه

ای غرق در هزار غم بی دوا وطنم وطنم وطنم💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره

برای منم شد

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

من ۳۶سالمه و مجردم غصه میخورم از بیکاریم و مجردیم

برو سرکار برای خودت خانوم خودت باش متاهلی واقعا سخته مخصوصا این دوره زمانه ادم خوب خیلی کم هست💔

در مورد خونه چکار کردید اسی؟

میاید تهران؟

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

در مورد خونه چکار کردید اسی؟میاید تهران؟

شوهرم میگه میترسم این کارمم از دست بدم و اینکه اونجوری باید ۲۴ ساعت سرکار باشم و ... 😐 چطور عزیزم؟ کاری سراغ دارید

من یه مدت تحت فشار روانی زیادی بودم شب تا صبح یه تار سفید میشد در عرض دو سه روز سه چهار تارش سفید شد

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

در مورد خونه چکار کردید اسی؟میاید تهران؟

البته من موهام توی ۱۹ سالگی سفید شد