2777
2789
عنوان

جدای بین خودمو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست
عزیزم همینجوری نیست بگو می خوای عموهام سرت رو بزارن رو سینت بسم الله بگو

وای هر راهی بگین امتحان کردم دیگه خسته شدم ،من از ترس ابروی بابامممه بهشون نگفتم

اگر به طلسم و اینا اعتقاد داری معرفی کنم اگر نه که هیچ.

به من معرفی کن گلم منم یه گرفتاری دارم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش محل نده بلاکش کن به همه بگو بهم زدین تمام هر حرفی بزن پشتت بگو از فشاری شدنه

عکسام میگم دستشه وگرنه من خیلی وقته بلاک کردم شمارمو عوض کردم به خالم توهین کرده به اجیم پیام داده توهین کرده اگر بر نگرده عکسارو نشون همه پسر عموهاشو عموهاش میدم میام در خونتون ابرو ریزی

ترو خدا ادامه نده ،بچه چیه ،گیر یه ادم نفهم احمقی افتادم که ابرومو تو کل خانوادم میبره

ازدواجم کنی باهاش. همین نفهم بدبختت خواهد کرد جوری که به خودت میگی کاش همون موقع همه چیزو تموم کرده بودم

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

ازدواجم کنی باهاش. همین نفهم بدبختت خواهد کرد جوری که به خودت میگی کاش همون موقع همه چیزو تموم کرده ...

بخدا همین الانم بدبختم کرده شبانه روز کارم گریست شکاکه نمیزاره پامو بزارم بیرون ،خیلی نابود شدم تو این یکسال همش تهدیدم میکنه دیگه کم اوردم

نه حین رابطه نبود ،چت بود 🥲

باکره ایی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چت رو که میشه ساختگی ساخت

بگو هیچ غلطی نمیتونی بکنی همه این چتایی هم که درست کردی فیکن من یادم نمیاد این چیزارو

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼